RİZELİ GENÇ YILDIZ 5 YILLIĞINA GALATASARAY'DA

Spor 07.07.2021 - 08:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2565+ kez okundu.
 

RİZELİ GENÇ YILDIZ 5 YILLIĞINA GALATASARAY'DA

Galatasaray Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık anlaşmaya vardı   Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da yerli transferde bir hamle daha geldi. Sarı kırmızılılar, Keçiörengücü'nün RİZELİ yıldızı Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig'in büyük takımlarının peşinden koştuğu Keçiörengücü'nün yıldızı Barış Alper Yılmaz, Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre Barış Alper Yılmaz'ın transferi karşılığında Başkent ekibine 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Bunun yanında sarı kırmızılılar genç bir futbolcuyu da Keçiörengücü'ne verecek.  Barış Alper Yılmaz Galatasaray^da 53 numaralı formayı giyecek TÜRK TELEKOM STADI'NA GELİP İMZALADI, RESMEN AÇIKLANACAK. Bugün Türk Telekom Stadı'nda imza atan Barış Alper Yılmaz'ın transferinin akşam saatlerinde resmi olarak da açıklanması bekleniyor. Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000'de Rize'de dünyaya geldi. Futbol hayatına doğduğu il Rize'de başlayan ve Rize Özel İdare Spor altyapısında oynayan Barış Alper, Eylül 2017'de Ankara Demirspor'a transfer oldu.  3 sezon Ankara Demirspor forması giyen ve 43 resmi maçta 1 golle oynayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Eylül 2020'de bir başka Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü'ne geçti. Keçiörengücü, sonraki satıştan 25 payla Barış Alper'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig'deki ilk sezonunda Keçiörengücü Teknik Direktörü İlker Püren'in vazgeçilmezi olan genç oyuncu, sergilediği performansla dikkat çekti. Başkent temsilcisinde 36 resmi maçta forma giyen Barış, rakip fileleri 8 kez havalandırırken, 5 kez de asist yaptı ve transferin gözdesi haline geldi. Sergilediği başarılı performans sayesinde Tolunay Kafkas tarafından Ümit Milli Futbol Takımı'na çağırılan Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan ve 4-1 kaybedilen müsabakada sonradan oyuna girerek Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü attı.

Galatasaray Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık anlaşmaya vardı
 

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da yerli transferde bir hamle daha geldi. Sarı kırmızılılar, Keçiörengücü'nün RİZELİ yıldızı Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.


Süper Lig'in büyük takımlarının peşinden koştuğu Keçiörengücü'nün yıldızı Barış Alper Yılmaz, Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.


Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre Barış Alper Yılmaz'ın transferi karşılığında Başkent ekibine 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.


Bunun yanında sarı kırmızılılar genç bir futbolcuyu da Keçiörengücü'ne verecek.  Barış Alper Yılmaz Galatasaray^da 53 numaralı formayı giyecek


TÜRK TELEKOM STADI'NA GELİP İMZALADI, RESMEN AÇIKLANACAK.


Bugün Türk Telekom Stadı'nda imza atan Barış Alper Yılmaz'ın transferinin akşam saatlerinde resmi olarak da açıklanması bekleniyor.


Barış Alper Yılmaz kimdir?


Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000'de Rize'de dünyaya geldi. Futbol hayatına doğduğu il Rize'de başlayan ve Rize Özel İdare Spor altyapısında oynayan Barış Alper, Eylül 2017'de Ankara Demirspor'a transfer oldu. 


3 sezon Ankara Demirspor forması giyen ve 43 resmi maçta 1 golle oynayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Eylül 2020'de bir başka Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü'ne geçti. Keçiörengücü, sonraki satıştan 25 payla Barış Alper'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.


TFF 1. Lig'deki ilk sezonunda Keçiörengücü Teknik Direktörü İlker Püren'in vazgeçilmezi olan genç oyuncu, sergilediği performansla dikkat çekti. Başkent temsilcisinde 36 resmi maçta forma giyen Barış, rakip fileleri 8 kez havalandırırken, 5 kez de asist yaptı ve transferin gözdesi haline geldi.


Sergilediği başarılı performans sayesinde Tolunay Kafkas tarafından Ümit Milli Futbol Takımı'na çağırılan Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan ve 4-1 kaybedilen müsabakada sonradan oyuna girerek Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi