RİZELİ GENÇ YILDIZ PROFESYONEL İMZAYI ATTI.

Spor 04.11.2020 - 15:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1568+ kez okundu.
 

RİZELİ GENÇ YILDIZ PROFESYONEL İMZAYI ATTI.

Turgutluspor, altyapıdan 2 oyuncuyla daha profesyonel sözleşme imzaladı. Mislicom 2. Lig’de mücadele eden Turgutluspor, altyapıdan yetiştirdiği oyuncuları A takımına almaya devam ediyor. Altyapıdan 2 oyuncu ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Kırmızı siyahlı ekip, 18 yaşındaki sağ bek Okan Erdik ve 15 yaşındaki sol bek Osman Efe Uzun’la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Turgutluspor kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde iki oyuncuyla, Turgutluspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Coşkun yer aldı. Profesyonel imza atan oyunculardan Osman Efe UZUN Rize'nin Kalkandere İlçesi Yolbaşı köyünden.. Yolbaşı Köyünün efsane Muhtarı Osman UZUN'un torunu olan Osman Efe uzun zamandır Turgutluspor'un alt yapısında futbol oynuyordu. Stoper solbek. ve orta sahada da başarı ile oynayan Osman Efe'nin disiplinli bir yaşam ve çalışma ile gelecekte Türkiye'nin sayılı yıldızlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.  

Turgutluspor, altyapıdan 2 oyuncuyla daha profesyonel sözleşme imzaladı.


Mislicom 2. Lig’de mücadele eden Turgutluspor, altyapıdan yetiştirdiği oyuncuları A takımına almaya devam ediyor. Altyapıdan 2 oyuncu ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı.


Kırmızı siyahlı ekip, 18 yaşındaki sağ bek Okan Erdik ve 15 yaşındaki sol bek Osman Efe Uzun’la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Turgutluspor kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde iki oyuncuyla, Turgutluspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Coşkun yer aldı.


Profesyonel imza atan oyunculardan Osman Efe UZUN Rize'nin Kalkandere İlçesi Yolbaşı köyünden.. Yolbaşı Köyünün efsane Muhtarı Osman UZUN'un torunu olan Osman Efe uzun zamandır Turgutluspor'un alt yapısında futbol oynuyordu.


Stoper solbek. ve orta sahada da başarı ile oynayan Osman Efe'nin disiplinli bir yaşam ve çalışma ile gelecekte Türkiye'nin sayılı yıldızlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi