RİZELİ GENEL MÜDÜR ÇELİK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Rize 27.04.2022 - 10:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2018+ kez okundu.
 

RİZELİ GENEL MÜDÜR ÇELİK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Rizeli genel Müdür Fehmi Rasim Çelik Kalp Krizi Geçirdi Rize Milli Eğitim eski il müdürlerinden Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik'e Kalp krizi geçirerek Ankara’da özel bir hastanede tedavi altına alındı Uzun dönem Rize’ de Milli Eğitim il müdürlüğü yaptıktan sonra Kocaeli Milli Eğitim İl Müdürlüğüne atanan oradan da Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevine getirilen Fehmi Rasim Çelik, önceki gün kalp krizi geçirdi. Fehmi Rasim Çelik'e anjiyo yapılarak tıkalı olan iki damarı açılarak Stent takıldığı öğrenildi. Çelik'in Ankara Şehir Hastanesinde Yoğun Bakımda tedavisi devam ediyor.  RizeninSesi ailesİ olarak Sayın genel Müdürümüze geçmiş olsun diyor Allah'tan acil şifalar diliyoruz

Rizeli genel Müdür Fehmi Rasim Çelik Kalp Krizi Geçirdi

Rize Milli Eğitim eski il müdürlerinden Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik'e Kalp krizi geçirerek Ankara’da özel bir hastanede tedavi altına alındı


Uzun dönem Rize’ de Milli Eğitim il müdürlüğü yaptıktan sonra Kocaeli Milli Eğitim İl Müdürlüğüne atanan oradan da Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevine getirilen Fehmi Rasim Çelik, önceki gün kalp krizi geçirdi.


Fehmi Rasim Çelik'e anjiyo yapılarak tıkalı olan iki damarı açılarak Stent takıldığı öğrenildi. Çelik'in Ankara Şehir Hastanesinde Yoğun Bakımda tedavisi devam ediyor. 

RizeninSesi ailesİ olarak Sayın genel Müdürümüze geçmiş olsun diyor Allah'tan acil şifalar diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi