RİZELİ HOCAYA YENİ BİR GÖREV

Rize 24.09.2020 - 00:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2195+ kez okundu.
 

RİZELİ HOCAYA YENİ BİR GÖREV

RTEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Fatih İslamoğlu Meslek Yüksekokulları Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçildi.      Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu’nun 23 Eylül 2020 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında RTEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih İslamoğlu Meslek Yüksekokulları Koordinasyon Kurulu Üyesi olarak seçildi. Başarılı çalışmalarıyla daha önce Fen – Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı öğretim üyesi olan Prof. Dr. Fatih İslamoğlu 3 yıllık görev sonrası 2020 Haziran ayında Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Rektörlük tarafından yeniden atandı.                                      Prof.Dr. Fatih İslamoğlu kimdir       Fen – Edebiyat Fakültesinin kuruluşu olan 1998 yılından günümüze kadar yaklaşık 22 yıldır çeşitli unvanlarda üniversitede çeşitli birçok hizmetlerde bulmuş. Prof. Dr. Fatih İslamoğlu, SCI ve SSCI indekslerine giren dergilerde ve diğer hakemli dergilerde yayınlanan birçok makalesi yayınlanmış olup bu çalışmaların birçoğu önemli sayıda atıf almıştır. Uluslararası ve Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan birçok bildiriye sahip olup, TÜBİTAK ve Üniversitelerin Bilimsel Araştırma Proje Biriminin desteklemiş olduğu çok sayıda ki projelerde Proje Yürütücüsü ve Araştırmacı olarak görev yapmıştır. Lisansüstü eğitimde birçok sayıda Yüksek lisans ve doktora tezlerinde danışman olarak görev yapmıştır. Akademik yaşantısı içerisinde çok sayıda kongre, çalıştay, eğitim semineri ve kurslara iştirak etmiştir.      Prof. Dr. Fatih İslamoğlu, idari görev noktasında ise Fen – Edebiyat Fakültesi’nde Fakülte Kurulu üyeliği, Fakülte Yönetim Kurulu üyeliği, Analitik Kimya Anabilim Dalı Başkanlığı görevlerini ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Rize İl Sınav Koordinatör Yardımcılığı görevlerini yapmıştır. Şu an da RTE Üniversite Yönetim Kurulu üyeliği, Üniversite Senato üyeliği, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Müdürlük, Yüksekokul Kurulu Üyeliği, Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyeliği, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanlığı görevlerini sürdürüyor. 

RTEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Fatih İslamoğlu Meslek Yüksekokulları Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçildi.

    
Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu’nun 23 Eylül 2020 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında RTEÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih İslamoğlu Meslek Yüksekokulları Koordinasyon Kurulu Üyesi olarak seçildi. Başarılı çalışmalarıyla daha önce Fen – Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı öğretim üyesi olan Prof. Dr. Fatih İslamoğlu 3 yıllık görev sonrası 2020 Haziran ayında Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne Rektörlük tarafından yeniden atandı.

                                    
Prof.Dr. Fatih İslamoğlu kimdir

     
Fen – Edebiyat Fakültesinin kuruluşu olan 1998 yılından günümüze kadar yaklaşık 22 yıldır çeşitli unvanlarda üniversitede çeşitli birçok hizmetlerde bulmuş. Prof. Dr. Fatih İslamoğlu, SCI ve SSCI indekslerine giren dergilerde ve diğer hakemli dergilerde yayınlanan birçok makalesi yayınlanmış olup bu çalışmaların birçoğu önemli sayıda atıf almıştır. Uluslararası ve Ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan birçok bildiriye sahip olup, TÜBİTAK ve Üniversitelerin Bilimsel Araştırma Proje Biriminin desteklemiş olduğu çok sayıda ki projelerde Proje Yürütücüsü ve Araştırmacı olarak görev yapmıştır. Lisansüstü eğitimde birçok sayıda Yüksek lisans ve doktora tezlerinde danışman olarak görev yapmıştır. Akademik yaşantısı içerisinde çok sayıda kongre, çalıştay, eğitim semineri ve kurslara iştirak etmiştir.

    
Prof. Dr. Fatih İslamoğlu, idari görev noktasında ise Fen – Edebiyat Fakültesi’nde Fakülte Kurulu üyeliği, Fakülte Yönetim Kurulu üyeliği, Analitik Kimya Anabilim Dalı Başkanlığı görevlerini ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Rize İl Sınav Koordinatör Yardımcılığı görevlerini yapmıştır. Şu an da RTE Üniversite Yönetim Kurulu üyeliği, Üniversite Senato üyeliği, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Müdürlük, Yüksekokul Kurulu Üyeliği, Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyeliği, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanlığı görevlerini sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi