RİZELİ İŞ İNSANI DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vefat 09.10.2022 - 16:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4924+ kez okundu.
 

RİZELİ İŞ İNSANI DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hayırsever iş insanı Hacı Hakkı Ekşi toprağa verildi   Rize'nin İkizdere ilçesi Tulumpınar köyü eşraflarından, Türkiye'nin her bölgesinde hayır eserleri ile tanınan Hektaş İnşaat Şirketler Grubu kurucusu ve Hakkı Ekşi Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Onursal Başkanı hayırsever iş insanı Hacı Hakkı Ekşi, 86 yaşında, İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti. Ekşi, İstanbul'da bürokrasi, siyaset, iş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Türkiye'nin önde gelen ailelerinden Ekşioğlu ailesi üyesi olan ve ülkenin her bölgesinde yaptığı hayır eserleri ile tanınan Hektaş İnşaat Şirketler Grubu kurucusu ve Hakkı Ekşi Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Onursal Başkanı hayırsever iş insanı Hacı Hakkı Ekşi, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Hacı Hakkı Ekşi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Hacı Hakkı Ekşi için İstanbul Ümraniye Madenler Hacı Hakkı Ekşi Camii’nde öğlen vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye, TBMM eski başkanı İsmail Kahraman, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,  Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz,  Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı,  Rize eski Valisi Enver Salihoğlu, Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Mustafa Ekşi, Ekşioğlu Vakfı eski Başkanları Ali Ekşi, Aydın Ekşi, Vakıf eski meclis başkanı Mahmut Ekşi, Türk Kızılay'i İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi,  MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, RİDEVA Başkanı Recep Albayrak ile çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, Ekşioğlu ailesi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Cenazede aile üyeleri taziyeleri kabul etti.  Ekşioğlu Vakfı Başkanı İş İnsanı Süleyman Ekşi ile Hatice, İbrahim, Meliha, İmdat, Yüksel ve İsmail Hakkı Ekşi’nin de babaları olan, başarılı iş hayatı boyunca binlerce kişiye iş imkanı sağlayan, ülkenin önemli projelerinin yapımını gerçekleştiren, öncülük ettiği hayır eserleri ile gönüllerde iz bırakan Hacı Hakkı Ekşi kılınan cenaze  namazı sonrası  Çekmeköy Ekşioğlu mezarlığı aile kabristanlığında toprağa verildi.

Hayırsever iş insanı Hacı Hakkı Ekşi toprağa verildi
 

Rize'nin İkizdere ilçesi Tulumpınar köyü eşraflarından, Türkiye'nin her bölgesinde hayır eserleri ile tanınan Hektaş İnşaat Şirketler Grubu kurucusu ve Hakkı Ekşi Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Onursal Başkanı hayırsever iş insanı Hacı Hakkı Ekşi, 86 yaşında, İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti. Ekşi, İstanbul'da bürokrasi, siyaset, iş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.


Türkiye'nin önde gelen ailelerinden Ekşioğlu ailesi üyesi olan ve ülkenin her bölgesinde yaptığı hayır eserleri ile tanınan Hektaş İnşaat Şirketler Grubu kurucusu ve Hakkı Ekşi Eğitim Kültür Sağlık Vakfı Onursal Başkanı hayırsever iş insanı Hacı Hakkı Ekşi, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Hacı Hakkı Ekşi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 


Hacı Hakkı Ekşi için İstanbul Ümraniye Madenler Hacı Hakkı Ekşi Camii’nde öğlen vakti cenaze namazı kılındı.


Cenazeye, TBMM eski başkanı İsmail Kahraman, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,  Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz,  Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı,  Rize eski Valisi Enver Salihoğlu, Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Mustafa Ekşi, Ekşioğlu Vakfı eski Başkanları Ali Ekşi, Aydın Ekşi, Vakıf eski meclis başkanı Mahmut Ekşi, Türk Kızılay'i İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi,  MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, RİDEVA Başkanı Recep Albayrak ile çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, Ekşioğlu ailesi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Cenazede aile üyeleri taziyeleri kabul etti. 


Ekşioğlu Vakfı Başkanı İş İnsanı Süleyman Ekşi ile Hatice, İbrahim, Meliha, İmdat, Yüksel ve İsmail Hakkı Ekşi’nin de babaları olan, başarılı iş hayatı boyunca binlerce kişiye iş imkanı sağlayan, ülkenin önemli projelerinin yapımını gerçekleştiren, öncülük ettiği hayır eserleri ile gönüllerde iz bırakan Hacı Hakkı Ekşi kılınan cenaze  namazı sonrası  Çekmeköy Ekşioğlu mezarlığı aile kabristanlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi