RİZELİ KADIN KAYMAKAM GÖREVİNE BAŞLADI

Rize 08.09.2021 - 14:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3914+ kez okundu.
 

RİZELİ KADIN KAYMAKAM GÖREVİNE BAŞLADI

19.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı bazı ilçe kaymakamlıklarında değişiklikler yaşanarak atamalar gerçekleştirildi.   İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kararnameyle Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine atanan RİZELİ Kaymakam  Selin Sarı yeni görevine başladı. Kaymakam Sarı ilk mesaisini gerçekleştirerek kurum müdürleriyle bir araya gelerek ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.   SELİN SARI KİMDİR? 1989 Rize doğumlu Selin Sarı, İlköğrenimini Çayeli 9 Mart İlköğretim Okulunda, Lise öğrenimini Rize Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 17 Aralık 2016 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 20 Temmuz 2017’de 105. Dönem Rize Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. İl stajını Rize Valiliğinde, kaymakam refikliği stajını Ankara/Gölbaşı ve Yalova/Çınarcık Kaymakamlıklarında tamamladı. Samsun Yakakent ilçesinde kaymakam vekili olarak görevini yürüttü. Sarı ayrıca İngiltere Leicester Üniversitesi’nde 8 ay boyunca yabancı dil eğitimi aldı.

19.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı bazı ilçe kaymakamlıklarında değişiklikler yaşanarak atamalar gerçekleştirildi.
 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kararnameyle Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine atanan RİZELİ Kaymakam  Selin Sarı yeni görevine başladı. Kaymakam Sarı ilk mesaisini gerçekleştirerek kurum müdürleriyle bir araya gelerek ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

 


SELİN SARI KİMDİR?


1989 Rize doğumlu Selin Sarı, İlköğrenimini Çayeli 9 Mart İlköğretim Okulunda, Lise öğrenimini Rize Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 17 Aralık 2016 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 20 Temmuz 2017’de 105. Dönem Rize Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. İl stajını Rize Valiliğinde, kaymakam refikliği stajını Ankara/Gölbaşı ve Yalova/Çınarcık Kaymakamlıklarında tamamladı. Samsun Yakakent ilçesinde kaymakam vekili olarak görevini yürüttü. Sarı ayrıca İngiltere Leicester Üniversitesi’nde 8 ay boyunca yabancı dil eğitimi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi