RİZELİ KARDEŞİM SEN DE DUY BUNU. VİDEO

Siyaset 28.06.2022 - 16:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2483+ kez okundu.
 

RİZELİ KARDEŞİM SEN DE DUY BUNU. VİDEO

 CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kendisini etkinliğe davet eden Türk Ocakları İstanbul İl Yönetimi'nin görevden alınmasına değinen Kılıçdaroğlu, "Adalet istiyorsunuz dillendiriyorsunuz, tahammül edemiyorlar, akıllarını yitirmişler." şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu ayrıca hükümetin şeker ve çay politikasını da eleştirdi. RİZE MEYDANINDA KAÇAK ÇAYLARI YAKACAĞIM:  Çayda da benzer bir olaya doğru gidiyoruz. Çayda da öyle yapacaklar. Çay stratejik üründür. Neymiş Ulusal Çay Konseyi kuracaklarmış, yükü sırtlarından atacaklar. AK Parti iktidarı döneminde her yıl 20 bin ton ithal ediyor Türkiye. Bugüne kadar 183 bin ton çay ithal edildi, 434 milyon dolar ödendi. Biz 434 milyon doları Rize, Trabzon, Artvin'e versen ne olurdu? Bu iktidar size değil, yabancı çay üreticilerine çalışıyor. Kaçak çayla nasıl mücadele edilir göreceksin, Rize meydanında kaçak çayları yakacağım. "KAÇAK ÇAYLARI RİZE MEYDANINDA YAKACAĞIM" Rizeli kardeşim Trabzonlu kardeşim sen de duy bunu, iktidar olacağız. Rize meydanında kaçak çayları toplayıp tamamını yakacağım. Rizelileri Trabzonluları çantada keklik görüyor. İnsanlar artık uyandı, millet artık uyandı.

 CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kendisini etkinliğe davet eden Türk Ocakları İstanbul İl Yönetimi'nin görevden alınmasına değinen Kılıçdaroğlu, "Adalet istiyorsunuz dillendiriyorsunuz, tahammül edemiyorlar, akıllarını yitirmişler." şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu ayrıca hükümetin şeker ve çay politikasını da eleştirdi.


RİZE MEYDANINDA KAÇAK ÇAYLARI YAKACAĞIM: 


Çayda da benzer bir olaya doğru gidiyoruz. Çayda da öyle yapacaklar. Çay stratejik üründür. Neymiş Ulusal Çay Konseyi kuracaklarmış, yükü sırtlarından atacaklar. AK Parti iktidarı döneminde her yıl 20 bin ton ithal ediyor Türkiye. Bugüne kadar 183 bin ton çay ithal edildi, 434 milyon dolar ödendi. Biz 434 milyon doları Rize, Trabzon, Artvin'e versen ne olurdu? Bu iktidar size değil, yabancı çay üreticilerine çalışıyor. Kaçak çayla nasıl mücadele edilir göreceksin, Rize meydanında kaçak çayları yakacağım.

"KAÇAK ÇAYLARI RİZE MEYDANINDA YAKACAĞIM"


Rizeli kardeşim Trabzonlu kardeşim sen de duy bunu, iktidar olacağız. Rize meydanında kaçak çayları toplayıp tamamını yakacağım. Rizelileri Trabzonluları çantada keklik görüyor. İnsanlar artık uyandı, millet artık uyandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi