RİZELİ KAYMAKAM YENİ GÖREV YERİNDE

Genel 30.05.2025 - 08:35, Güncelleme: 30.05.2025 - 08:35 6997+ kez okundu.
 

RİZELİ KAYMAKAM YENİ GÖREV YERİNDE

Rizeli Kaymakam Kerem Yenigün Dıtyarbakır'dan Çanakkaleye atandı.
Yaklaşık 3 yıldır Dıyarbakır'ın Lice ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan  Rizeli  Bürokrat Kerem Yenigün son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çanakkale'nin eceabat İlçesine Kaymkam oalrak atandı. Yeniden atanma haberisi sosyal medya hesabından ; "Son kararnameyle yıllarca nice asker, jandarma,polis,güvenlik korucusu, öğretmen ,imam ve sivil vatandaşlarımızı şehit verdiğimiz fakat şimdilerde huzurlu ve güvenle veda edeceğimiz  Lice’den yine şehitler diyarı Çanakkale Eceabat’a atanmış bulunmaktayım. Allah utandırmasın" diyerek duyurdu KEREM YENİGÜN KİMDİR                                                                                                                                                                                                               1990 yılında Rize’de doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini sırasıyla Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu ve Rize Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden onur derecisi ile üç yılda mezun oldu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Yönetimi ana bilim dalında yüksek lisans eğitimini onur derecesi ile tamamladı. 2015 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman olarak göreve başladıktan sonra 2018’de mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Edirne Valiliği’nde vilayet; Ula ilçesinde refiklik stajını tamamlayarak sırasıyla Güce, Pehlivanköy, Bozcaada, Pazarlar ve Demirköy  İlçelerinde Kaymakam Vekili  olarak görev yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde mülkiye teftiş stajı sonrası İngiltere’nin Sheffield kenti üniversitesinde yabancı dil eğitimi aldı. 2020-2022 tarihleri arasında Denizli/Çameli Kaymakamlığı, 2022-2023 tarihleri arasında ise Bayburt /Aydıntepe Kaymakamlığı ve Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Diyarbakır / Lice Kaymakamı olarak atanan Kerem Yenigün 08.09.2023 tarihinde İlçemizdeki görevine başlayarak aynı tarihte Türkiye Cumhuriyeti Lice Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir.
Rizeli Kaymakam Kerem Yenigün Dıtyarbakır'dan Çanakkaleye atandı.

Yaklaşık 3 yıldır Dıyarbakır'ın Lice ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan  Rizeli  Bürokrat Kerem Yenigün son Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çanakkale'nin eceabat İlçesine Kaymkam oalrak atandı.

Yeniden atanma haberisi sosyal medya hesabından ; "Son kararnameyle yıllarca nice asker, jandarma,polis,güvenlik korucusu, öğretmen ,imam ve sivil vatandaşlarımızı şehit verdiğimiz fakat şimdilerde huzurlu ve güvenle veda edeceğimiz  Lice’den yine şehitler diyarı Çanakkale Eceabat’a atanmış bulunmaktayım. Allah utandırmasın" diyerek duyurdu

KEREM YENİGÜN KİMDİR                                                                                                                                                                                                              

1990 yılında Rize’de doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini sırasıyla Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu ve Rize Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden onur derecisi ile üç yılda mezun oldu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Yönetimi ana bilim dalında yüksek lisans eğitimini onur derecesi ile tamamladı.

2015 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman olarak göreve başladıktan sonra 2018’de mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Edirne Valiliği’nde vilayet; Ula ilçesinde refiklik stajını tamamlayarak sırasıyla Güce, Pehlivanköy, Bozcaada, Pazarlar ve Demirköy  İlçelerinde Kaymakam Vekili  olarak görev yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde mülkiye teftiş stajı sonrası İngiltere’nin Sheffield kenti üniversitesinde yabancı dil eğitimi aldı.

2020-2022 tarihleri arasında Denizli/Çameli Kaymakamlığı, 2022-2023 tarihleri arasında ise Bayburt /Aydıntepe Kaymakamlığı ve Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Diyarbakır / Lice Kaymakamı olarak atanan Kerem Yenigün 08.09.2023 tarihinde İlçemizdeki görevine başlayarak aynı tarihte Türkiye Cumhuriyeti Lice Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
UFUK YAZICI
(30.05.2025 14:27 - #18597)
Hz Allah Muvaffak eylesin
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi