Rizeli KESKİN Ailesinin acı Günü

Vefat 10.09.2019 - 16:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3434+ kez okundu.
 

Rizeli KESKİN Ailesinin acı Günü

Rize'nin efsane Muhtarı Hayatını kaybetti. Uzun zamandır rahatsızlığı sebebiyle Evinde tedavi altında tutulan Rize'nin Kalkndere ilçesinin İNCİ Köyünde geçmişte uzun yıllar Muhartarlık yapan Salih Keskin bu gün rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 70-80 ve 90 yıllarda İNCİ köyünde Muhtarlık ve her dönem girişkenliği ile tanınan   Rize'nin sevlen efsane muhtarı 83 yşındaydı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görev yapan Reşat Keskin,  Rahmi, Kazım ve Sedat Keskin'in babaları,  emekli eğitimciler Ali Keskin, Hüseyin Keskin (MAO), Emekli Yarbay Hızır Keskin'in amcaları merhum Salih KESKİN'in cenazesi 11 Eylül 2019 Çarşamba günü öğle namazının ardından Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet KESKİN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Rize'nin efsane Muhtarı Hayatını kaybetti.


Uzun zamandır rahatsızlığı sebebiyle Evinde tedavi altında tutulan Rize'nin Kalkndere ilçesinin İNCİ Köyünde geçmişte uzun yıllar Muhartarlık yapan Salih Keskin bu gün rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


70-80 ve 90 yıllarda İNCİ köyünde Muhtarlık ve her dönem girişkenliği ile tanınan   Rize'nin sevlen efsane muhtarı 83 yşındaydı.


Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görev yapan Reşat Keskin,  Rahmi, Kazım ve Sedat Keskin'in babaları,  emekli eğitimciler Ali Keskin, Hüseyin Keskin (MAO), Emekli Yarbay Hızır Keskin'in amcaları merhum Salih KESKİN'in cenazesi 11 Eylül 2019 Çarşamba günü öğle namazının ardından Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.


Merhuma Allah'tan rahmet KESKİN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi