Rizeli Minik Kalplere MÜSİAD Desteği

Spor 19.04.2019 - 15:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2637+ kez okundu.
 

Rizeli Minik Kalplere MÜSİAD Desteği

Minik Kalplere MÜSİAD Desteği   Rizespor Kulübünün başlatmış olduğu ve kısa sürede büyük ilgi gören sosyal sorumluluk projesi 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' kapsamında Rize'nin Güneysu ilçesinde bulunan İlkokullarında okuyan minik öğrencilere MÜSİAD tarafından ÇAYKUR RİZESPOR forması hediye edildi.   Program öncesinde açıklamada bulunan MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, “Futbol’a sadece spor tarafından bakmamak gerekir, şehrin ekonomisine, tanıtımına ve sosyal hayatına katkısını önemsiyor ve bu bilinçle Rize’nin en önemli markası olan ÇAYKUR RİZESPOR’U MÜSİAD olarak, üyelerimizle birlikte gerek türbinlerde gerekse çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde elimizden geldiğince destekliyoruz. Rizespor’un bugüne kadar yapmış olduğu en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan ‘Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi’ gençliğimize yönelik yapılan önemli bir yatırımdır. Bunun meyvesini bir kaç yıl sonra alarak, en büyük kulüplerden daha fazla taraftarı olan bir takıma sahip olacağız. Rizespor camiasını bu anlamlı projelerinden dolayı bir kez daha tebrik ediyor ve projeye destek veren MÜSİAD üyelerimize de teşekkür ediyorum.” Dedi.   Program kapsamında Rize’nin Güneysu ilçesinde bulunan ilkokullarda okuyan minik öğrencilere MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, MÜSİAD Sydney Başkan Yardımcısı Suat Kopuz, MÜSİAD ve ÇAYKUR RİZESPOR Yöneticileri Rizespor kulüp antrenörleri tarafından Rizespor formaları giydirildi. Program sonunda Güneysu’da yapılan organizasyondan ötürü, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer ÇAYKUR RİZESPOR ve MÜSİAD yöneticilerine teşekkür etti.  

Minik Kalplere MÜSİAD Desteği

 

Rizespor Kulübünün başlatmış olduğu ve kısa sürede büyük ilgi gören sosyal sorumluluk projesi 'Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi' kapsamında Rize'nin Güneysu ilçesinde bulunan İlkokullarında okuyan minik öğrencilere MÜSİAD tarafından ÇAYKUR RİZESPOR forması hediye edildi.

 

Program öncesinde açıklamada bulunan MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, “Futbol’a sadece spor tarafından bakmamak gerekir, şehrin ekonomisine, tanıtımına ve sosyal hayatına katkısını önemsiyor ve bu bilinçle Rize’nin en önemli markası olan ÇAYKUR RİZESPOR’U MÜSİAD olarak, üyelerimizle birlikte gerek türbinlerde gerekse çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde elimizden geldiğince destekliyoruz. Rizespor’un bugüne kadar yapmış olduğu en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan ‘Minik Kalpler Okul-Kulüp Projesi’ gençliğimize yönelik yapılan önemli bir yatırımdır. Bunun meyvesini bir kaç yıl sonra alarak, en büyük kulüplerden daha fazla taraftarı olan bir takıma sahip olacağız. Rizespor camiasını bu anlamlı projelerinden dolayı bir kez daha tebrik ediyor ve projeye destek veren MÜSİAD üyelerimize de teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Program kapsamında Rize’nin Güneysu ilçesinde bulunan ilkokullarda okuyan minik öğrencilere MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, MÜSİAD Sydney Başkan Yardımcısı Suat Kopuz, MÜSİAD ve ÇAYKUR RİZESPOR Yöneticileri Rizespor kulüp antrenörleri tarafından Rizespor formaları giydirildi.

Program sonunda Güneysu’da yapılan organizasyondan ötürü, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer ÇAYKUR RİZESPOR ve MÜSİAD yöneticilerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi