Rizeli Minikler Başkan Metin'i ziyaret etti.

Rize 16.04.2019 - 18:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2816+ kez okundu.
 

Rizeli Minikler Başkan Metin'i ziyaret etti.

MİNİK YÜREKLERDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…   Hüseyin Yardımcı İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri eşliğinde Rize  Belediye Başkanı Rahmi METİN’i ziyaret ettiler.   Hüseyin Yardımcı İlkokul Müdürü Yüksel Canbaz ve 3/A sınıfı öğrencilerini  Belediye Başkanı Rahmi Metin, makamında kabul etti.   Minik yürekler önce çiçeklerini sonra da merak ettikleri konulardaki sorularını  Başkan Metin’e yönelttiler. Sınıf öğretmenleri Enes Süküt ve Okul Müdürü  Yüksel Canbaz eşliğinde devam eden ziyarette öğrenciler Yerel Yönetimlerle ilgili akıllarına takılan soruları Belediye Başkanı Metin’e ilettiler.    Belediye Başkanı Rahmi Metin, çocukların sorularını yanıtladıktan sonra, onlara öğrenim hayatları boyunca öğretmenlerinden ve Ailelerinden destek almaları gerektiğini söyledi. Başkan Metin, “Almış olduğunuz bu destekle bu ülkenin birer evlatları olarak ülkemize daha iyi hizmetler yapacağınızdan hiç kuşkunuz ve  kuşkumuz olmayacaktır” dedi. Başkan Metin, Başarılı bir eğitim Öğretim yılı olması dileklerinde bulundu.   Ziyarette Sınıf öğretmenleri Enes Süküt ; Belediyemize düzenlediğimiz ziyaret öğretmenlerimizin öğrencileri için hazırladıkları yıllık plan çerçevesinde yer  alıyordu, bu nedenle sizleri ziyaret ettik. Öğrencilerimizi merak ettikleri konular hakkında bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum dedi.   Günün heyecanını zirvede yaşayan öğrenciler kendileri için hazırlanan bu programda sevinç ve mutluluklarını Belediye Başkanı Rahmi Metin’le paylaştı.   Minik yürekler Başkan Metin’e sınıf gazetelerini, Kitap ve Resim takdim ederek toplu fotoğraf çektirdiler. Çocuklar ziyaretin ardından Okul Müdürleri ve Sınıf  öğretmenleri ile beraber; Belediye Encümen, Meclis salonu ve birimleri gezerek  ziyaretlerini sonlandırdılar.
MİNİK YÜREKLERDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…
 
Hüseyin Yardımcı İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri eşliğinde Rize  Belediye Başkanı Rahmi METİN’i ziyaret ettiler.
 
Hüseyin Yardımcı İlkokul Müdürü Yüksel Canbaz ve 3/A sınıfı öğrencilerini  Belediye Başkanı Rahmi Metin, makamında kabul etti.
 
Minik yürekler önce çiçeklerini sonra da merak ettikleri konulardaki sorularını  Başkan Metin’e yönelttiler. Sınıf öğretmenleri Enes Süküt ve Okul Müdürü  Yüksel Canbaz eşliğinde devam eden ziyarette öğrenciler Yerel Yönetimlerle ilgili akıllarına takılan soruları Belediye Başkanı Metin’e ilettiler. 
 
Belediye Başkanı Rahmi Metin, çocukların sorularını yanıtladıktan sonra, onlara öğrenim hayatları boyunca öğretmenlerinden ve Ailelerinden destek almaları gerektiğini söyledi. Başkan Metin, “Almış olduğunuz bu destekle bu ülkenin birer evlatları olarak ülkemize daha iyi hizmetler yapacağınızdan hiç kuşkunuz ve  kuşkumuz olmayacaktır” dedi. Başkan Metin, Başarılı bir eğitim Öğretim yılı olması dileklerinde bulundu.
 
Ziyarette Sınıf öğretmenleri Enes Süküt ; Belediyemize düzenlediğimiz ziyaret öğretmenlerimizin öğrencileri için hazırladıkları yıllık plan çerçevesinde yer  alıyordu, bu nedenle sizleri ziyaret ettik. Öğrencilerimizi merak ettikleri konular hakkında bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum dedi.
 
Günün heyecanını zirvede yaşayan öğrenciler kendileri için hazırlanan bu programda sevinç ve mutluluklarını Belediye Başkanı Rahmi Metin’le paylaştı.
 
Minik yürekler Başkan Metin’e sınıf gazetelerini, Kitap ve Resim takdim ederek toplu fotoğraf çektirdiler. Çocuklar ziyaretin ardından Okul Müdürleri ve Sınıf  öğretmenleri ile beraber; Belediye Encümen, Meclis salonu ve birimleri gezerek  ziyaretlerini sonlandırdılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi