Rizeli Müdürün yerine atanan il Müdürü görevden alındı.

Türkiye 13.04.2019 - 09:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2837+ kez okundu.
 

Rizeli Müdürün yerine atanan il Müdürü görevden alındı.

Kırıkkale'nin Rize il kültür ve Turizm Müdürü kemal ER'in ani ve ŞOK eden bir kararla görevden alınmasının ardından bu göreve atanan  Halit KARAKOÇ Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi  görevinden alındı. Karar bugünkü resmi Gazetede yayınlandı. Kırıkkale  İl Kültür Müdürlüğüne kimin atanacağı ise merakla bekleniyor. 13 Nisan 2019 CUMARTESİ Resmi Gazete Sayı : 30744 ATAMA KARARI Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2019/77 Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırıkkale İ1 Kültür ve Turizm Müdürü Halit KARAKOÇ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 12 Nisan 2019 Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI

Kırıkkale'nin Rize il kültür ve Turizm Müdürü kemal ER'in ani ve ŞOK eden bir kararla görevden alınmasının ardından bu göreve atanan  Halit KARAKOÇ Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi  görevinden alındı.

Karar bugünkü resmi Gazetede yayınlandı.

Kırıkkale  İl Kültür Müdürlüğüne kimin atanacağı ise merakla bekleniyor.

13 Nisan 2019 CUMARTESİ

Resmi Gazete

Sayı : 30744

ATAMA KARARI

Cumhurbaşkanlığından:

Karar: 2019/77

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırıkkale İ1 Kültür ve Turizm Müdürü Halit KARAKOÇ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

12 Nisan 2019

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi