RİZELİ MÜHENDİS İLÇE BAŞKANI OLARAK ATANDI

Siyaset 18.05.2022 - 17:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3474+ kez okundu.
 

RİZELİ MÜHENDİS İLÇE BAŞKANI OLARAK ATANDI

Rizeli Orman Endüstri Mühendisi Sadık UZUN Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde Zafer Partisi İlçe Başkanı olarak atandı. Atama onayı Genel Başkan Ümit ÖZDAĞ tarafından kendisine tebliğ edilen UZUN yaptığı açıklamada ; Ülkemizin birliği için siyaset yapmamız gerektiğini düşünerek bu yola girdik. Doğruluktan dürüstlükten ayrılmadan 84 milyonun hak ve hukukunu koruyarak memleketimize Adalet anlaşıyı içerisinde hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda Liderimiz Ümit ÖZDAĞ ve siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Vatansever aziz halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden hakkaniyet ölçüleri içerisinde çalışacağız.  Yaptığımız işlerden , üstlerimiz veya seçmenlerimiz ne kadar memnun,  ne kadar mutludur dan daha önemlisi,  Yaradan Yüce Mevlam yaptığımız işlerden memnun mu? sorusunu her icraatımızde kendimize soracağız. dedi. Uzun siyasetin uzun soluklu bir yol olduğunu ifade ederek bize güvenen  ideolojisi ne olursa olsun herkesi ZAFER Partisi çatısı altında ülkemize hizmet etmeye çağırıyorum dedi.

Rizeli Orman Endüstri Mühendisi Sadık UZUN Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde Zafer Partisi İlçe Başkanı olarak atandı.


Atama onayı Genel Başkan Ümit ÖZDAĞ tarafından kendisine tebliğ edilen UZUN yaptığı açıklamada ; Ülkemizin birliği için siyaset yapmamız gerektiğini düşünerek bu yola girdik. Doğruluktan dürüstlükten ayrılmadan 84 milyonun hak ve hukukunu koruyarak memleketimize Adalet anlaşıyı içerisinde hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda Liderimiz Ümit ÖZDAĞ ve siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Vatansever aziz halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden hakkaniyet ölçüleri içerisinde çalışacağız. 


Yaptığımız işlerden , üstlerimiz veya seçmenlerimiz ne kadar memnun,  ne kadar mutludur dan daha önemlisi,  Yaradan Yüce Mevlam yaptığımız işlerden memnun mu? sorusunu her icraatımızde kendimize soracağız. dedi.


Uzun siyasetin uzun soluklu bir yol olduğunu ifade ederek bize güvenen  ideolojisi ne olursa olsun herkesi ZAFER Partisi çatısı altında ülkemize hizmet etmeye çağırıyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi