RİZELİ MUHTAR SALDIRIYA UĞRAYANIN KENDİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Rize 18.01.2021 - 09:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2316+ kez okundu.
 

RİZELİ MUHTAR SALDIRIYA UĞRAYANIN KENDİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

MUHTAR SALDIRIYA UĞRAYANIN KENDİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ Bu akşam Çamlıhemşin'de meydana gelen olaya ilişkin konuşan Kavak Mahallesi Muhtarı Tayfun Bekar, haberde geçen muhtarın kendisi olduğunu fakat haberde yer alan kurşunlama iddiasının gerçek dışı olduğunu, saldırıya uğrayanın kendisi olduğunu ve jandarmayı arayıp olayı bildirdiğini söyledi. Muhtar Bekar, bahsekonu yerin muhtarı olduğu mahallenin mezrası olduğunu, A.K ile kardeşi H.K'nin yaklaşık 10 yıldan beri mezrada paçka denilen mezra evlerini kırıp izinsiz olarak konakladıklarını, kendilerini defalarca uyardıklarını, daha önce nacakla ve bu akşam da orakla kendisine saldırıldığını söyledi. BİZİM ARAZİMİZDE BİZİM EVİMİZDE BİZE SALDIRILDI Söz konusu yerin yayla veya orman alanı değil, özel mülkiyet olduğunu ifade eden Bekar, mahalleden bir komşularının mezradaki evinin kırıldığını ihbar etmesi üzerine ihtiyar heyeti ile birlikte olay yerine gittiklerini ve paçkada bulunan H.K'nın orakla kendisine saldırdığını söyledi. Kafasından yaralandığını belirten Muhtar Tayfun Bekar, tek bir mermi dahi atılmadığını, jandarmayı arayarak durumu bildirdiğini igade ederek, "Bizim arazimizde, bizim evimizde, bize saldırıldı. Jandarmayı arayıp olay yerine çağırdım, saldırgandan şikayetçi oldum." dedi.
MUHTAR SALDIRIYA UĞRAYANIN KENDİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Bu akşam Çamlıhemşin'de meydana gelen olaya ilişkin konuşan Kavak Mahallesi Muhtarı Tayfun Bekar, haberde geçen muhtarın kendisi olduğunu fakat haberde yer alan kurşunlama iddiasının gerçek dışı olduğunu, saldırıya uğrayanın kendisi olduğunu ve jandarmayı arayıp olayı bildirdiğini söyledi.

Muhtar Bekar, bahsekonu yerin muhtarı olduğu mahallenin mezrası olduğunu, A.K ile kardeşi H.K'nin yaklaşık 10 yıldan beri mezrada paçka denilen mezra evlerini kırıp izinsiz olarak konakladıklarını, kendilerini defalarca uyardıklarını, daha önce nacakla ve bu akşam da orakla kendisine saldırıldığını söyledi.

BİZİM ARAZİMİZDE BİZİM EVİMİZDE BİZE SALDIRILDI

Söz konusu yerin yayla veya orman alanı değil, özel mülkiyet olduğunu ifade eden Bekar, mahalleden bir komşularının mezradaki evinin kırıldığını ihbar etmesi üzerine ihtiyar heyeti ile birlikte olay yerine gittiklerini ve paçkada bulunan H.K'nın orakla kendisine saldırdığını söyledi. Kafasından yaralandığını belirten Muhtar Tayfun Bekar, tek bir mermi dahi atılmadığını, jandarmayı arayarak durumu bildirdiğini igade ederek, "Bizim arazimizde, bizim evimizde, bize saldırıldı. Jandarmayı arayıp olay yerine çağırdım, saldırgandan şikayetçi oldum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi