Rizeli öğrenciler uluslararası Robot Yarışmasına katılıyor

Eğitim 08.04.2019 - 16:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2761+ kez okundu.
 

Rizeli öğrenciler uluslararası Robot Yarışmasına katılıyor

ÇAYELİ’NİN EMEK ÜRETEN OKULU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞLARINA KATILIYOR   Çayeli’nin emek üreten okulu Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Samsun’da düzenlenecek olan “Meb 13.Uluslararası Robot Yarışmalarına” katılıyor. Okulun bilişim teknolojileri  öğretmenleri ve öğrencilerden oluşan robot takımının hazırladıkları “Mini Sumo” dalında “Robotopo” ve “Robotino” ismini verdikleri robotlarla yarışmaya katıltılacak olan ekip bütün hazırlıklarını tamamladı. Okul robot takımı öğrencileri bu yıl düzenlenecek olan yarışmaya çok iddialı hazırlandıklarını ve ilçemize derece ile dönmeyi hedeflediklerini söylediler.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN 1 yıllık emeğin ürünü olan robotların bütün yazılımları ve eklentileri okul öğretmen ve öğrencileri tarafından yapıldı. 5205 katılımcı ve 3800 robotun katılacağı yarışmalarda Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine başarılar diledi.

ÇAYELİ’NİN EMEK ÜRETEN OKULU ULUSLARARASI ROBOT YARIŞLARINA KATILIYOR

 

Çayeli’nin emek üreten okulu Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Samsun’da düzenlenecek olan “Meb 13.Uluslararası Robot Yarışmalarına” katılıyor. Okulun bilişim teknolojileri  öğretmenleri ve öğrencilerden oluşan robot takımının hazırladıkları “Mini Sumo” dalında “Robotopo” ve “Robotino” ismini verdikleri robotlarla yarışmaya katıltılacak olan ekip bütün hazırlıklarını tamamladı. Okul robot takımı öğrencileri bu yıl düzenlenecek olan yarışmaya çok iddialı hazırlandıklarını ve ilçemize derece ile dönmeyi hedeflediklerini söylediler.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN 1 yıllık emeğin ürünü olan robotların bütün yazılımları ve eklentileri okul öğretmen ve öğrencileri tarafından yapıldı. 5205 katılımcı ve 3800 robotun katılacağı yarışmalarda Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi