RİZELİ ÖĞRENCİNİN BAŞARILARI DEVAM EDİYOR

Eğitim 06.03.2020 - 09:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2138+ kez okundu.
 

RİZELİ ÖĞRENCİNİN BAŞARILARI DEVAM EDİYOR

ŞED'DEN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ   Türkümüz "su"sarsa kapanır perde. Hayat bir tiyatro sahnesi ve su en içli türkü. Türkümüz "su"sarsa kapanır perde... satırları ile suyun önemini iklim değişikliğini kaleme alan Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu 8. sınıf öğrencisi Tuana Yıldırım, DSİ 22 Bölge Birinciliğinin ardından TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu. Şehit Erhan Dural KAİHL başarılarına yenisini ekledi. Akademik alanda Rize' nin eğitiminde önemli bir yere sahip olan okul; sosyal, kültürel ve sportif alanda da adını duyurmaya devam ediyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Dünya Su Günü kapsamında düzenlediği "Su ve İklim Değişikliği" konulu kompozisyon yarışmasında Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu 8. sınıf öğrencisi Tuana Yıldırım, DSİ 22 Bölge Birinciliğinin ardından TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu. Rize' nin ismini ulusal düzeyde duyuran öğrencimizi ve okulumuzu tebrik eder, nice başarılar dileriz.  

ŞED'DEN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ
 

Türkümüz "su"sarsa kapanır perde.


Hayat bir tiyatro sahnesi ve su en içli türkü. Türkümüz "su"sarsa kapanır perde... satırları ile suyun önemini iklim değişikliğini kaleme alan Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu 8. sınıf öğrencisi Tuana Yıldırım, DSİ 22 Bölge Birinciliğinin ardından TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.


Şehit Erhan Dural KAİHL başarılarına yenisini ekledi. Akademik alanda Rize' nin eğitiminde önemli bir yere sahip olan okul; sosyal, kültürel ve sportif alanda da adını duyurmaya devam ediyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Dünya Su Günü kapsamında düzenlediği "Su ve İklim Değişikliği" konulu kompozisyon yarışmasında Rize Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu 8. sınıf öğrencisi Tuana Yıldırım, DSİ 22 Bölge Birinciliğinin ardından TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.

Rize' nin ismini ulusal düzeyde duyuran öğrencimizi ve okulumuzu tebrik eder, nice başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi