RİZELİ OYUNCUDAN İDDİALI POZLAR

Magazin 07.10.2022 - 09:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 5327+ kez okundu.
 

RİZELİ OYUNCUDAN İDDİALI POZLAR

Hafsanur Sancaktutan'dan iddialı pozlar! Şimdilerde dijital bir platformda izleyici karşısına çıkan Hafsanur Sancaktutan canlandırdığı Sinem karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan Instagram paylaşımlarıyla da büyük beğeni topladı. Küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, ilk olarak 2018 yılında yayınlanan Gülperi dizisi ile oyunculuğa adım attı. Sancaktutan, Aşk Ağlatır dizisinin ardından Son Yaz dizisi ile adını geniş kitlelere duyurdu. Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Ali Atay ile başrolü paylaştığı Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat verdi. Kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Metin Akdülger ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin yer aldığı Dünyayla Benim Aram dizisi ile gündeme geldi. Son olarak Dünyayla Benim Aramda dizisinde Sinem karakterini canlandıran Sancaktutan, Instagram paylaşımlarıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?  Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000'de İstanbul'da doğdu. Aslen Rizelidir. 21 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenmiştir. ilk olarak 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle televizyonda yer alan Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla ayrıca birçok ödül de kazanmıştır. Oyuncu, Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermesinin ardından, Son Yaz dizisinde Yağmur karakteriyle adından söz ettirmiştir. Ünlü oyuncu şimdilerde Dijital bir platformda 'Dünya ile Benim Aramda' dizisiyle ekranlarda..

Hafsanur Sancaktutan'dan iddialı pozlar!


Şimdilerde dijital bir platformda izleyici karşısına çıkan Hafsanur Sancaktutan canlandırdığı Sinem karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan Instagram paylaşımlarıyla da büyük beğeni topladı.


Küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Hafsanur Sancaktutan, ilk olarak 2018 yılında yayınlanan Gülperi dizisi ile oyunculuğa adım attı.


Sancaktutan, Aşk Ağlatır dizisinin ardından Son Yaz dizisi ile adını geniş kitlelere duyurdu.


Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Ali Atay ile başrolü paylaştığı Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat verdi.


Kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Metin Akdülger ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin yer aldığı Dünyayla Benim Aram dizisi ile gündeme geldi.


Son olarak Dünyayla Benim Aramda dizisinde Sinem karakterini canlandıran Sancaktutan, Instagram paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Ünlü oyuncunun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.


HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR? 

Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000'de İstanbul'da doğdu. Aslen Rizelidir.

21 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan, küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenmiştir. ilk olarak 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle televizyonda yer alan Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla ayrıca birçok ödül de kazanmıştır.


Oyuncu, Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermesinin ardından, Son Yaz dizisinde Yağmur karakteriyle adından söz ettirmiştir.

Ünlü oyuncu şimdilerde Dijital bir platformda 'Dünya ile Benim Aramda' dizisiyle ekranlarda..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi