RİZELİ SES SANATÇISININ YENİ ALBÜMÜ PİYASADA

Kültür 01.10.2020 - 14:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1560+ kez okundu.
 

RİZELİ SES SANATÇISININ YENİ ALBÜMÜ PİYASADA

“İnaduna inaduna” albümüyle 2008 yılında müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Karadeniz Ateşi Murat Köse, bu albümle hedeflediği başarıyı elde ettiğini ifade etti. Rize’li ses sanatçısı Murat Köse yeni tarzı ve imajıyla Karadeniz müziğine yeni bir ivme kazandırdı.   Bunun sonrasında 2013 yılında Seyhan müzik etiketiyle “Sende Sende” adlı 6 şarkılık sıngle çalışmasıyla sevenleriyle buluşan Karadeniz Ateşi, uzun bir aradan  sonra Big Sound etiketiyle “SEVDALUK BENUM İŞUM “ adlı yeni şarkı ve klibiyle sizlerle buluşuyor.
“İnaduna inaduna” albümüyle 2008 yılında müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Karadeniz Ateşi Murat Köse, bu albümle hedeflediği başarıyı elde ettiğini ifade etti. Rize’li ses sanatçısı Murat Köse yeni tarzı ve imajıyla Karadeniz müziğine yeni bir ivme kazandırdı.

 
Bunun sonrasında 2013 yılında Seyhan müzik etiketiyle “Sende Sende” adlı 6 şarkılık sıngle çalışmasıyla sevenleriyle buluşan Karadeniz Ateşi, uzun bir aradan  sonra Big Sound etiketiyle “SEVDALUK BENUM İŞUM “ adlı yeni şarkı ve klibiyle sizlerle buluşuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi