RİZELİ SİYASETÇİ VE İŞADAMI MEMLEKETİNİ UNUTMADI

Rize 11.01.2022 - 19:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3489+ kez okundu.
 

RİZELİ SİYASETÇİ VE İŞADAMI MEMLEKETİNİ UNUTMADI

Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart’ın hayırsever olarak Rize Merkez Pekmezli Köyünde yapacağı huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezi için protokol imzalandı. Valilik makamında gerçekleştirilen imza töreninde; yapımı planlanan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezi için Rize Valisi Kemal Çeber ve hayırsever işadamı Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart arasında protokol imzalandı. Törende konuşan Vali Çeber, Rize için önemli bir projenin hayata geçirildiğini ifade ederek, “100 kişi kapasiteli olarak yapılması planlanan bu proje ile birlikte değerli büyüklerimize daha güzel hizmetler sunabilme imkânı elde edeceğiz. Modern mimari ve Rize mimarisinin birleşimi ile yapılacak olan merkez, ilimiz için önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacaktır. Bilindiği gibi ilimizde gerçekleştirilen projelerin büyük bir kısmında hayırseverlerimizin önemli katkıları bulunmaktadır. Bu gün protokolünü imzaladığımız ve ilimiz için önem arz eden bu projede hayırsever işadamımız Rize Eski Milletvekilimiz Abdülkadir Kart tarafından hayat geçiriliyor. Kendisine ilimize vermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkür ediyorum“ dedi. Hayırsever işadamı Rize eski Milletvekili Abdülkadir Kart’ta Rize’ye hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, yapılacak olan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezinin ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Gerçekleştirilen protokol imza töreninde Rize Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü İdris Altuntaş’ta hazır bulundu.     RizeninSesi'ni FACEBOOKTA TAKİP EDİN   RizeninSesi'ni TWETTER'DA  TAKİP EDİN

Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart’ın hayırsever olarak Rize Merkez Pekmezli Köyünde yapacağı huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezi için protokol imzalandı.


Valilik makamında gerçekleştirilen imza töreninde; yapımı planlanan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezi için Rize Valisi Kemal Çeber ve hayırsever işadamı Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart arasında protokol imzalandı.


Törende konuşan Vali Çeber, Rize için önemli bir projenin hayata geçirildiğini ifade ederek, “100 kişi kapasiteli olarak yapılması planlanan bu proje ile birlikte değerli büyüklerimize daha güzel hizmetler sunabilme imkânı elde edeceğiz. Modern mimari ve Rize mimarisinin birleşimi ile yapılacak olan merkez, ilimiz için önemli bir ihtiyaç giderilmiş olacaktır.


Bilindiği gibi ilimizde gerçekleştirilen projelerin büyük bir kısmında hayırseverlerimizin önemli katkıları bulunmaktadır. Bu gün protokolünü imzaladığımız ve ilimiz için önem arz eden bu projede hayırsever işadamımız Rize Eski Milletvekilimiz Abdülkadir Kart tarafından hayat geçiriliyor. Kendisine ilimize vermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkür ediyorum“ dedi.


Hayırsever işadamı Rize eski Milletvekili Abdülkadir Kart’ta Rize’ye hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, yapılacak olan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezinin ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.


Gerçekleştirilen protokol imza töreninde Rize Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü İdris Altuntaş’ta hazır bulundu.

 

 

RizeninSesi'ni FACEBOOKTA TAKİP EDİN
 

RizeninSesi'ni TWETTER'DA  TAKİP EDİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi