RİZELİ SİYASETÇİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Siyaset 14.09.2022 - 18:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2653+ kez okundu.
 

RİZELİ SİYASETÇİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA Rize'li Siyasetçileri Göreve Davetetti. AZİZ MİLLETİMİZİN  SORUNLARINI DERT EDİNMEYEN, ÇÖZÜM VE PROJE ÜRETMEYEN SİYASETÇİ BİZDEN DEĞİLDİR.    Rize-Artvin Havalimanına neden sahip çıkılmıyor. Komşumuz Trabzon'da bir ayda 500 Bin yolcu kapasitesini geçmişken Rize-Artvin Havalimanında ise konulmayan seferler, ve uçuşlar nedeniyle  3.5 ayda 300 Bin Yolcu kapasitesine dahi ulaşamadı. Talep var bilet Yok. Uçaklar haftalar kala dolu ama ilave  sefer yok. Sayın Cumhurbaşkanımız Uçakları doldurun, Yıllık Hedefimiz 3 milyon yolcu kapasitesine ulaşmak diyor. Muazzam eseri Rize'mize ve Artvine kazandırırken, siyasilerimiz buna malesef sahip çıkamıyor.  Bunu anlamak mümkün değil.   "PROMOSYON" ÜRETİCİNİN HAKKI OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ AMA NEDEN  GİRİŞİMDE BULUNMUYORSUNUZ?   210 Bin Çay Üreticimizin Promosyon Hakları verilmeli diyoruz, iktidar partimizden bu konuda girişimde bulunmasını talep ettik, çay üreticimizin hakkı olduklarınıda biliyorlar ama ses yok, para sanki kendi ceplerinden çıkacak.   "TABAN FİYATIN" OLMADIĞI ÇAY KANUNU SAMİMİ DEĞİL.   Üretici 20 yıldır  Çay Kanunu bekliyor içinde, Taban Fiyat yok, kimler bunu istemedi, tasarıda olmasına rağmen kim bunu iptal etti. Onun yerine üreticiye cezayı yaptırım, çay bahcelerinin sökümü, sözleşmeli tarım, çayın geleceği özel sektörün konseyine emanet ediliyor, diğer taraftan üretici müsterih olsun, tüm kesimlerin memnun kalacak, tüm paydaşlarla hazırladık nidaları atıyorlar, oysa  kanundan kimse memnun değil, kimse sahip çıkmadığını tüm kamu oyu biliyor. Bunu 1 Ekim öncesi tüm kesimlerce gelin birlikte istişare edelim, Kazanan Rize ve Çay sektörü olsun.   SİYASET POZ VERMEK, LİDERİN GÖLGESİNE SIĞINMAK DEĞİLDİR.   Siyaset poz vermek, ordayız burdayız, toplantıdayız, yaldızlı sözlerle basın açıklamaları ile Liderin gölgesine sığınıp sahadayız demekle olmuyor. Yok biz Milletin hayaliyiz yok kahramanıyız demekle hiç olmuyor.  Neden  Rize'nin sorunları ve Problemleri olunca sizde bir  ses yok.  Susma orucunuzun iftar vakti gelmedimi.    BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MİLLETİN VE DEVLETİN PARTİSİDİR.   Cumhur ittifakı olarak Şehrimizin ve Aziz Milletimizin sorunları ile dertlenip bunları ortadan kaldırmak için çözüm ve Proje üretmeliyiz.  Büyük Birlik Partisi Daima Aziz Milletimizin ve Şanlı Devletimizin yanındadır. Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'nin 2023 seçim hedefleri kapsamında ilk önce halkımızın beklentileri talepleri karşılanmalı,  hemşerilerimizin sıkıntıları dinlenip çözüm ve proje üreterek Millletin sesi olmalıyız ifadelerinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA Rize'li Siyasetçileri Göreve Davetetti.


AZİZ MİLLETİMİZİN  SORUNLARINI DERT EDİNMEYEN, ÇÖZÜM VE PROJE ÜRETMEYEN SİYASETÇİ BİZDEN DEĞİLDİR. 

 

Rize-Artvin Havalimanına neden sahip çıkılmıyor. Komşumuz Trabzon'da bir ayda 500 Bin yolcu kapasitesini geçmişken Rize-Artvin Havalimanında ise konulmayan seferler, ve uçuşlar nedeniyle  3.5 ayda 300 Bin Yolcu kapasitesine dahi ulaşamadı. Talep var bilet Yok. Uçaklar haftalar kala dolu ama ilave  sefer yok. Sayın Cumhurbaşkanımız Uçakları doldurun, Yıllık Hedefimiz 3 milyon yolcu kapasitesine ulaşmak diyor. Muazzam eseri Rize'mize ve Artvine kazandırırken, siyasilerimiz buna malesef sahip çıkamıyor.  Bunu anlamak mümkün değil.

 

"PROMOSYON" ÜRETİCİNİN HAKKI OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ AMA NEDEN  GİRİŞİMDE BULUNMUYORSUNUZ?

 

210 Bin Çay Üreticimizin Promosyon Hakları verilmeli diyoruz, iktidar partimizden bu konuda girişimde bulunmasını talep ettik, çay üreticimizin hakkı olduklarınıda biliyorlar ama ses yok, para sanki kendi ceplerinden çıkacak.

 

"TABAN FİYATIN" OLMADIĞI ÇAY KANUNU SAMİMİ DEĞİL.

 

Üretici 20 yıldır  Çay Kanunu bekliyor içinde, Taban Fiyat yok, kimler bunu istemedi, tasarıda olmasına rağmen kim bunu iptal etti. Onun yerine üreticiye cezayı yaptırım, çay bahcelerinin sökümü, sözleşmeli tarım, çayın geleceği özel sektörün konseyine emanet ediliyor, diğer taraftan üretici müsterih olsun, tüm kesimlerin memnun kalacak, tüm paydaşlarla hazırladık nidaları atıyorlar, oysa  kanundan kimse memnun değil, kimse sahip çıkmadığını tüm kamu oyu biliyor. Bunu 1 Ekim öncesi tüm kesimlerce gelin birlikte istişare edelim, Kazanan Rize ve Çay sektörü olsun.

 

SİYASET POZ VERMEK, LİDERİN GÖLGESİNE SIĞINMAK DEĞİLDİR.

 

Siyaset poz vermek, ordayız burdayız, toplantıdayız, yaldızlı sözlerle basın açıklamaları ile Liderin gölgesine sığınıp sahadayız demekle olmuyor. Yok biz Milletin hayaliyiz yok kahramanıyız demekle hiç olmuyor.  Neden  Rize'nin sorunları ve Problemleri olunca sizde bir  ses yok.  Susma orucunuzun iftar vakti gelmedimi. 

 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MİLLETİN VE DEVLETİN PARTİSİDİR.

 

Cumhur ittifakı olarak Şehrimizin ve Aziz Milletimizin sorunları ile dertlenip bunları ortadan kaldırmak için çözüm ve Proje üretmeliyiz.  Büyük Birlik Partisi Daima Aziz Milletimizin ve Şanlı Devletimizin yanındadır. Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'nin 2023 seçim hedefleri kapsamında ilk önce halkımızın beklentileri talepleri karşılanmalı,  hemşerilerimizin sıkıntıları dinlenip çözüm ve proje üreterek Millletin sesi olmalıyız ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi