RİZELİ SPOR İNSANI YOĞUN BAKIMDA

Spor 29.11.2021 - 18:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1576+ kez okundu.
 

RİZELİ SPOR İNSANI YOĞUN BAKIMDA

Ankaragücü’nün eski başkanı Cemal Aydın yoğun bakıma alındı 12 yıl Ankaragücü'nün başkanlığını yapan ve görev aldığı sürede Türk futbolunda unutulmaz başkanları arasına giren RİZELİ Spor insanı Cemal Aydın, kalp krizi sonrasında yoğun bakıma alındı. Eski Kulüpler Birliği ve MKE Ankaragücü başkanı Cemal Aydın, geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakıma alındı. Cemal Aydın aynı zamanda 2002-2004 yıllarında Kulüpler Birliği Başkanı olarak da görev aldı.1996-2008 yılları arasında Ankaragücü başkanlığı yapan Cemal Aydın kalp krizi geçirdi. Dün kalbi duran ve yapılan müdahalenin ardından Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Cemal Aydın yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Ankaragücü’nün eski başkanı Cemal Aydın yoğun bakıma alındı


12 yıl Ankaragücü'nün başkanlığını yapan ve görev aldığı sürede Türk futbolunda unutulmaz başkanları arasına giren RİZELİ Spor insanı Cemal Aydın, kalp krizi sonrasında yoğun bakıma alındı.


Eski Kulüpler Birliği ve MKE Ankaragücü başkanı Cemal Aydın, geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakıma alındı.


Cemal Aydın aynı zamanda 2002-2004 yıllarında Kulüpler Birliği Başkanı olarak da görev aldı.1996-2008 yılları arasında Ankaragücü başkanlığı yapan Cemal Aydın kalp krizi geçirdi. Dün kalbi duran ve yapılan müdahalenin ardından Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Cemal Aydın yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi