RİZELİ SPORCU 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARINDA MADALYA İÇİN KONYA'DA

Spor 08.08.2022 - 20:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2447+ kez okundu.
 

RİZELİ SPORCU 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARINDA MADALYA İÇİN KONYA'DA

Konya’da 9 Ağustos günü başlayacak olan, 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Ata sporu Grekoromen güreşte ÇAYKUR spor güreşçisi madalya için Konya’ya gitti.       A Milli takımda Türkiye’yi temsil edecek olan, Çaykurspor Kulübü güreşçilerinden, 87 kiloda Mehmet Ali Küçükosman’ın, Türkiye’ye ve Kulübü Çaykurspor’a madalya ile dönmesini bekleniyor.  56 ülkeden 4.200 sporcunun katılımıyla 9-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’na Konya ev sahipliği yapacak. Geçmişinde önemli başarıları bulunan,  Çaykursporlu Milli güreşçi Mehmet Ali Küçükosman’ın  Yıldızlar Avrupa birinciliği, Büyükler Akdeniz Şampiyonası üçüncülüğü ve Gençler Avrupa üçüncülüğü gibi önemli dereceleri bulunmakta. Milli Güreşçi Küçükosman; “Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübümüzün YK Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimle şükranlarımı iletiyorum. İnşallah ay yıldızlı Türk bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal marşımızı dinletip, Bölgeme ve Kulübüme madalya sevinci ile dönmek istiyorum ”dedi.       Konya, geçtiğimiz aylarda Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından “2023 Dünya Spor Başkenti” de ilan edilmişti.

Konya’da 9 Ağustos günü başlayacak olan, 5. İslami Dayanışma Oyunlarında Ata sporu Grekoromen güreşte ÇAYKUR spor güreşçisi madalya için Konya’ya gitti.
     

A Milli takımda Türkiye’yi temsil edecek olan, Çaykurspor Kulübü güreşçilerinden, 87 kiloda Mehmet Ali Küçükosman’ın, Türkiye’ye ve Kulübü Çaykurspor’a madalya ile dönmesini bekleniyor.  56 ülkeden 4.200 sporcunun katılımıyla 9-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’na Konya ev sahipliği yapacak. Geçmişinde önemli başarıları bulunan,  Çaykursporlu Milli güreşçi Mehmet Ali Küçükosman’ın  Yıldızlar Avrupa birinciliği, Büyükler Akdeniz Şampiyonası üçüncülüğü ve Gençler Avrupa üçüncülüğü gibi önemli dereceleri bulunmakta. Milli Güreşçi Küçükosman; “Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübümüzün YK Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimle şükranlarımı iletiyorum. İnşallah ay yıldızlı Türk bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal marşımızı dinletip, Bölgeme ve Kulübüme madalya sevinci ile dönmek istiyorum ”dedi.
     

Konya, geçtiğimiz aylarda Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından “2023 Dünya Spor Başkenti” de ilan edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi