RİZELİ TURAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 23.05.2022 - 00:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2022+ kez okundu.
 

RİZELİ TURAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Rize Eğitim camiasından ve Gençlik Spor il Müdürlüğü çalışanlarından Hakan Ali TURAN'in amansız hastalığa yakalanan eşi tedavi gördüğü hatsanede hayatını kaybetti. Merhumenin  Cenazesi   23-05-2022 Pazartesi günü öğle namazının ardından Rize Merkez   Ortapazar Köyü Merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra  aynı yerdeki aile mezarlığında defnedilecektir. Haber sitemiz Haber Müdürü Bayram Arif TURAN ve   Rize  Milli Egitim Çalışanlarından Cengiz Topel TURAN nın'da kardeşinin eşi olan merhumeye RizeninSesi ailesi olarak Allah'tan rahmet sevenlerine ve TURAN ailesine başsağlığı ve sabır  diliyoruz.  

Rize Eğitim camiasından ve Gençlik Spor il Müdürlüğü çalışanlarından Hakan Ali TURAN'in amansız hastalığa yakalanan eşi tedavi gördüğü hatsanede hayatını kaybetti.


Merhumenin  Cenazesi   23-05-2022 Pazartesi günü öğle namazının ardından Rize Merkez   Ortapazar Köyü Merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra  aynı yerdeki aile mezarlığında defnedilecektir.


Haber sitemiz Haber Müdürü Bayram Arif TURAN ve   Rize  Milli Egitim Çalışanlarından Cengiz Topel TURAN nın'da kardeşinin eşi olan merhumeye RizeninSesi ailesi olarak Allah'tan rahmet sevenlerine ve TURAN ailesine başsağlığı ve sabır  diliyoruz.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi