RİZELİ ÜNLÜ HOCA KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Rize 02.04.2020 - 09:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1599+ kez okundu.
 

RİZELİ ÜNLÜ HOCA KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Ülkemizde ilk Koranavirüslü hastayı muayene eden (COVID-19 ) ve ekipte yer alan ve kısa süre önce hastalığa yakalanan Rize'nin Güneysu ilçesi Gürgen köyünden olan İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu vefat etti  Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu,kısa süre önce  Koronovirüse yakalanıp hastanede karantinaya alınmıştı. Taşçıoğlu karantina altındayken sosyal medyada yayınladığı videoda, "kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu" söylemişti. Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu Twıtter hesabından babasınn hastalığıyla ilgili yaptığı paylaşımda."Görmüyormusun bu kadar sevenin var... Daha yetistirecegin binlerce ogrencin, iyilestirecegin binlerce hastan var.Bizim icin o guzel yuzunu tekrar goster bize.Tekrardan o renkli fularlarini tak ve cik karsimiza.Dimdik ve daha guclu. Sakin pes etme!!! Babam hakkinda önemli bir degisiklik olmadikca bilgilendirme yapmamin gerek olmadigini dusunuyorum.Yorum yapmadigim zaman bilin ki stabil durumdadir.Suan babamin entübe durumu devam etmekte.Virüs kuvvetli. Babam kuvvetli. Savas devam ediyor. Fakat zor bir sürec... Canim babam Prof.Dr.Cemil Tascioglu’ nu kaybettik. Hepimizin basi sagolsun.

Ülkemizde ilk Koranavirüslü hastayı muayene eden (COVID-19 ) ve ekipte yer alan ve kısa süre önce hastalığa yakalanan Rize'nin Güneysu ilçesi Gürgen köyünden olan İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu vefat etti 


Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu,kısa süre önce  Koronovirüse yakalanıp hastanede karantinaya alınmıştı. Taşçıoğlu karantina altındayken sosyal medyada yayınladığı videoda, "kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu" söylemişti.


Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu Twıtter hesabından babasınn hastalığıyla ilgili yaptığı paylaşımda."Görmüyormusun bu kadar sevenin var... Daha yetistirecegin binlerce ogrencin, iyilestirecegin binlerce hastan var.Bizim icin o guzel yuzunu tekrar goster bize.Tekrardan o renkli fularlarini tak ve cik karsimiza.Dimdik ve daha guclu. Sakin pes etme!!!


Babam hakkinda önemli bir degisiklik olmadikca bilgilendirme yapmamin gerek olmadigini dusunuyorum.Yorum yapmadigim zaman bilin ki stabil durumdadir.Suan babamin entübe durumu devam etmekte.Virüs kuvvetli. Babam kuvvetli. Savas devam ediyor. Fakat zor bir sürec...


Canim babam Prof.Dr.Cemil Tascioglu’ nu kaybettik. Hepimizin basi sagolsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi