RİZELİ ÜNLÜ HOCANIN ACI GÜNÜ

Vefat 09.01.2021 - 13:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3769+ kez okundu.
 

RİZELİ ÜNLÜ HOCANIN ACI GÜNÜ

EMİN GÜRSES’İN ANNESİ HATİCE GÜRSES’İ KAYBETTİK Rize Portakallık Mahallesinden merhum Sabri Gürses’ın eşi, merhum Mustafa ve Fikret Gürses ile Nermin Şehirli, Ömer Gürses ve Prof. Dr. Emin Gürses’in muhterem anneleri Hatice Gürses dün akşam Rize’de Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Bir ay kadar önce pihti atması sonucu rahatsızlanan ve tedavi gören merhume Hatice Gürse 9 Ocak 2021 Cumartesi Günü ikindi namazını müteakip kılınacak cenze namazının ardından Rize Merkez Portakallık Mahallesinde ki Aile Mezarlığında defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet, Sayın Hocamıza ve GÜRSES ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz
EMİN GÜRSES’İN ANNESİ HATİCE GÜRSES’İ KAYBETTİK

Rize Portakallık Mahallesinden merhum Sabri Gürses’ın eşi, merhum Mustafa ve Fikret Gürses ile Nermin Şehirli, Ömer Gürses ve Prof. Dr. Emin Gürses’in muhterem anneleri Hatice Gürses dün akşam Rize’de Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.

Bir ay kadar önce pihti atması sonucu rahatsızlanan ve tedavi gören merhume Hatice Gürse 9 Ocak 2021 Cumartesi Günü ikindi namazını müteakip kılınacak cenze namazının ardından Rize Merkez Portakallık Mahallesinde ki Aile Mezarlığında defnedilecektir.

Merhumeye Allahtan rahmet, Sayın Hocamıza ve GÜRSES ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi