RİZELİ YAZAR ANKARA ATO’DA İMZA ŞÖLENİNDE

Kültür 31.10.2021 - 17:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1455+ kez okundu.
 

RİZELİ YAZAR ANKARA ATO’DA İMZA ŞÖLENİNDE

Rizeli Çocuk Edebiyatcısı  Fatma YANGIN EKŞİOĞLU 22-31 Ekim 2021 tarihleri arasında  Ankara ATO da düzenlenen kitap fuarında kitaplarını okuyucularına  imzaladı.    Adeta bir kitap şöleni şeklinde geçen imza gününe okurların ilgisi yoğundu.   İlk gün Ankara Yazarlar Birliği ,ikinci gün de İLESAM, (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) standında kitaplarını imzalayan Ekşioğlu, imza şöleni ile ilgili olarak; "Hayatta kazanılması gereken en önemli alışkanlıklardan biri de kitap okuma alışkanlığıdır. Kitap okumak çocuğun bilişsel, sosyal ve pedagojik gelişimine katkıda bulunur. Hayal gücünü geliştirir, ufkunu açar, yaratıcı düşünmeyi pekiştirir. Çocukların gerçek hayata hazırlanmasında etkili olur. Okumayı sevmek, kitabı sevmekle başlar. Çocukların kitapla buluşmaları için kitap fuarlarının güzel bir fırsattır." dedi.  31 Ekim 2021 Pazar günü sona erecek olan 16. Ankara Kitap Fuarı'na Türkiye'nin çeşitli illerinden üç yüzü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Konuk ülke olarak Kazakistan'ın katıldığı fuarda söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin de olduğu binden fazla etkinlik gerçekleşti.

Rizeli Çocuk Edebiyatcısı  Fatma YANGIN EKŞİOĞLU 22-31 Ekim 2021 tarihleri arasında  Ankara ATO da düzenlenen kitap fuarında kitaplarını okuyucularına  imzaladı.

 

 Adeta bir kitap şöleni şeklinde geçen imza gününe okurların ilgisi yoğundu.

 

İlk gün Ankara Yazarlar Birliği ,ikinci gün de İLESAM, (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) standında kitaplarını imzalayan Ekşioğlu, imza şöleni ile ilgili olarak; "Hayatta kazanılması gereken en önemli alışkanlıklardan biri de kitap okuma alışkanlığıdır. Kitap okumak çocuğun bilişsel, sosyal ve pedagojik gelişimine katkıda bulunur. Hayal gücünü geliştirir, ufkunu açar, yaratıcı düşünmeyi pekiştirir. Çocukların gerçek hayata hazırlanmasında etkili olur. Okumayı sevmek, kitabı sevmekle başlar. Çocukların kitapla buluşmaları için kitap fuarlarının güzel bir fırsattır." dedi.

 31 Ekim 2021 Pazar günü sona erecek olan 16. Ankara Kitap Fuarı'na Türkiye'nin çeşitli illerinden üç yüzü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Konuk ülke olarak Kazakistan'ın katıldığı fuarda söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin de olduğu binden fazla etkinlik gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi