RİZELİLERİN BİR LOBİSİ YOK MU?

Rize 26.05.2022 - 09:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1951+ kez okundu.
 

RİZELİLERİN BİR LOBİSİ YOK MU?

RİZE   HAVALİMANİ VE RİZE'NİN NEDİR BU RİZELİLERDEN ÇEKTİĞİ *Futbol Federasyonu da geçen sezon ikinci adam şimdilerde ise Başkan Vekili olan Servet Yardımcı'dan hiç bir zaman tolerans beklenmedik. Rizelidir. Onun zamanında Rizespor'a hakemler yanlış yapamaz dedik. En büyük hakem oyunları onun zamanında yaşadık.   *Türk Hava Yolları'nın başında Rizeli Bilal Ekşi var. Rize Artvin Havaalanı açıldı. Seferler yetersiz. Kurban Bayramı arifesinde bayram boyunca uçaklarda yer yok. Trabzon havaalanında ek sefer var.. Ve Trabzon Havaalanı Rize havaalanı açıldıktan sonra tarihinin en çok sefer sayısıyla hizmet veriyor...   *Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Rize Artvin Havalimanı ile ilgili beklentiler yerine getirilmezken Rizeli ve Artvinli yolcular ve bu illere seyahat planlayan turistler daha uzak bir havalimanına gitmeye itiliyor.   *Trabzon İstanbul havalimanları arasında her gün ortalama gidiş dönüş 40 seferin konulması buna rağmen Rize için 8 seferle sınırlı kalması. Trabzon İstanbul arasında bu sefer sayılarının ilk kez bu yıl bu derece çoğalması bir tesadüf mü?   *İleri tarihli grup planları yapan acentelere Rize – Artvin Havalimanı İstanbul havalimanları arasında sadece 5 seçenek sunuluyor. Oysaki Trabzon havalimanında bu rakamlar 20’lere çıkıyor.    *Rize Artvin Havalimanından her gün ilk uçak seferi 08:50 olması daha öncesinde sefer olmamasının nedeni nedir?   * İstanbul Havalimanından her gün son uçak seferinin 17:35’te olması (1 Haziran’da 21.10’da bir sefer daha ekleniyor) (Rize’den İstanbul’a giden bir kişi aynı gün içinde işini bitirip dönme şansı yok)   *Rize Günlerine giden kamu kurumları temsilcileri ve turizmciler Pazar günü Rize’ye gelen uçağın 17.35 olması nedeniyle biletleri Trabzon Havalimanından alınmıştır.   *Pegasus seferlerinin bir an önce başlamasını sağlanmalı (Fiyat rekabeti ve sefer sayısı çoğalacak.   *Ankara uçuşları tek gidiş dönüş olması sabah saatlerinde ve akşam geç saatlerde uçuş olmaması (Ankara’ya sabah saatlerinde gidilememesi ve dönülememesi bir başka sorun)   *THY’nin Trabzon’a bağlı şeflik olmaktan çıkarılıp ayrı bir müdürlük olmasını sağlaması gerekiyor.   * Bölgenin en hareketli olduğu mayıs, haziran, temmuz, ağustos eylül ve ekim aylarında uçuş sayılarının artırılması gerekiyor.   *Seçeneklerin çok olması nedeniyle halen Trabzon’dan Havaş ile Rize’ye gelen sayılarının çokluğu gözleniyor.   *Antalya ve İzmir’e seferleri başlayarak yolculara alternatif gün sunulmalı. Bu konuda özellikle Artvinli yolcuların talepleri oldukça fazla. ....   BİRÇOK ALANDA BAŞARILI OLDUKLARI SÖYLENEN RİZELİLERİN BİR LOBİSİ YOK MU?

RİZE   HAVALİMANİ VE RİZE'NİN NEDİR BU RİZELİLERDEN ÇEKTİĞİ


*Futbol Federasyonu da geçen sezon ikinci adam şimdilerde ise Başkan Vekili olan Servet Yardımcı'dan hiç bir zaman tolerans beklenmedik. Rizelidir. Onun zamanında Rizespor'a hakemler yanlış yapamaz dedik. En büyük hakem oyunları onun zamanında yaşadık.

 

*Türk Hava Yolları'nın başında Rizeli Bilal Ekşi var. Rize Artvin Havaalanı açıldı. Seferler yetersiz. Kurban Bayramı arifesinde bayram boyunca uçaklarda yer yok. Trabzon havaalanında ek sefer var.. Ve Trabzon Havaalanı Rize havaalanı açıldıktan sonra tarihinin en çok sefer sayısıyla hizmet veriyor...

 

*Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Rize Artvin Havalimanı ile ilgili beklentiler yerine getirilmezken Rizeli ve Artvinli yolcular ve bu illere seyahat planlayan turistler daha uzak bir havalimanına gitmeye itiliyor.

 

*Trabzon İstanbul havalimanları arasında her gün ortalama gidiş dönüş 40 seferin konulması buna rağmen Rize için 8 seferle sınırlı kalması. Trabzon İstanbul arasında bu sefer sayılarının ilk kez bu yıl bu derece çoğalması bir tesadüf mü?

 

*İleri tarihli grup planları yapan acentelere Rize – Artvin Havalimanı İstanbul havalimanları arasında sadece 5 seçenek sunuluyor. Oysaki Trabzon havalimanında bu rakamlar 20’lere çıkıyor. 

 

*Rize Artvin Havalimanından her gün ilk uçak seferi 08:50 olması daha öncesinde sefer olmamasının nedeni nedir?

 

* İstanbul Havalimanından her gün son uçak seferinin 17:35’te olması (1 Haziran’da 21.10’da bir sefer daha ekleniyor)

(Rize’den İstanbul’a giden bir kişi aynı gün içinde işini bitirip dönme şansı yok)

 

*Rize Günlerine giden kamu kurumları temsilcileri ve turizmciler Pazar günü Rize’ye gelen uçağın 17.35 olması nedeniyle biletleri Trabzon Havalimanından alınmıştır.

 

*Pegasus seferlerinin bir an önce başlamasını sağlanmalı (Fiyat rekabeti ve sefer sayısı çoğalacak.

 

*Ankara uçuşları tek gidiş dönüş olması sabah saatlerinde ve akşam geç saatlerde uçuş olmaması (Ankara’ya sabah saatlerinde gidilememesi ve dönülememesi bir başka sorun)

 

*THY’nin Trabzon’a bağlı şeflik olmaktan çıkarılıp ayrı bir müdürlük olmasını sağlaması gerekiyor.

 

* Bölgenin en hareketli olduğu mayıs, haziran, temmuz, ağustos eylül ve ekim aylarında uçuş sayılarının artırılması gerekiyor.

 

*Seçeneklerin çok olması nedeniyle halen Trabzon’dan Havaş ile Rize’ye gelen sayılarının çokluğu gözleniyor.

 

*Antalya ve İzmir’e seferleri başlayarak yolculara alternatif gün sunulmalı. Bu konuda özellikle Artvinli yolcuların talepleri oldukça fazla. ....

 

BİRÇOK ALANDA BAŞARILI OLDUKLARI SÖYLENEN RİZELİLERİN BİR LOBİSİ YOK MU?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi