RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK. VİDEO

Rize 26.12.2020 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2361+ kez okundu.
 

RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK. VİDEO

RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK Rize’de yapımı devam eden havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi konusu Rize gündeminde sıcaklığını korumaya ve bu konuda destekleyici açıklamalarda gelmeye devam ediyor . Bölgemize dair tespitleriyle bilinen Gazeteci Yazar Aytekin Akay, alanında başarılarıyla Rize ilinin guru olan Op. Dr. Mahmut Akyıldız, Bulunduğu her platforma Rizelilerin yanında olan Jeoloji Mühendisi Kenan Bıyık, Renkli kişilisiyle Rizelilerin sevgisini kazanmış olan Rizespor Eski Başkanı İş Adamı Ali Baba Çillioğlu hazırladıkları görüntülü mesajlarıyla Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin havaalanına çok yakışacağı ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu vefayı yerine getireceğine inandıkları yönünde oldu. Ayrıca bu bağlamda ilk açıklamayı yağan ortaya görüş koyan Rize Belediyesi Eski Başkanı RİMER Başkanı Bülent Koç’u rahmetle anıyoruz.  

RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK


Rize’de yapımı devam eden havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi konusu Rize gündeminde sıcaklığını korumaya ve bu konuda destekleyici açıklamalarda gelmeye devam ediyor .


Bölgemize dair tespitleriyle bilinen Gazeteci Yazar Aytekin Akay, alanında başarılarıyla Rize ilinin guru olan Op. Dr. Mahmut Akyıldız, Bulunduğu her platforma Rizelilerin yanında olan Jeoloji Mühendisi Kenan Bıyık, Renkli kişilisiyle Rizelilerin sevgisini kazanmış olan Rizespor Eski Başkanı İş Adamı Ali Baba Çillioğlu hazırladıkları görüntülü mesajlarıyla Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin havaalanına çok yakışacağı ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu vefayı yerine getireceğine inandıkları yönünde oldu.


Ayrıca bu bağlamda ilk açıklamayı yağan ortaya görüş koyan Rize Belediyesi Eski Başkanı RİMER Başkanı Bülent Koç’u rahmetle anıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi