Rizespor'a minik taraftarlardan ziyaret

Spor 04.04.2019 - 16:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1754+ kez okundu.
 

Rizespor'a minik taraftarlardan ziyaret

Çaykur Rizespor’u ziyaret eden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, futbolcular ve teknik direktör Okan Buruk’la görüştü. Öğrenciler duygularını kaleme aldıkları mektupları futbolculara verdi, Beşiktaş maçında başarılar diledi. Rize Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu İngilizce hazırlık 5’inci sınıf öğrencileri Çaykur Rizespor’a moral ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Kadem Bakırcı ve öğretmenleri ile beraber Mehmet Cengiz Tesisleri'ne giden öğrenciler futbolcular ve teknik direktör Okan Buruk’la görüştü. Öğrenciler Çaykur Rizespor ile ilgili duygularını kaleme aldıkları mektupları futbolculara verirken, öğrencilerden İlber Safa Mete mektubunu Okan Buruk’a okudu. Mete “Öncelikle sizlerle tanışma imkanını bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Çaykur Rizespor’umuzun 2’inci dönemki başarısından dolayı çok mutluyuz. Tabii ki başarınız tesadüf değil, çok çalıştınız. Bizler de sizleri örnek alıyoruz. Haftaya yapılacak olan Beşiktaş maçında başarılar dileriz, yenseniz de yenilseniz de kalbimiz sizinle, sizi çok seviyoruz” dedi.   Öğrencilerin sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan teknik direktör Okan Buruk, ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Mektup yazdığınız için teşekkür ediyorum, hepimiz özlemişiz. Destekleriniz bizleri güçlendiriyor. Rizespor formalarınızı üzerinizden çıkarmayın “diye konuştu.   Ziyarette öğrencilere Çaykur Rizespor forması hediye edilirken, günün anısına fotoğraf çekildi.   

Çaykur Rizespor’u ziyaret eden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, futbolcular ve teknik direktör Okan Buruk’la görüştü. Öğrenciler duygularını kaleme aldıkları mektupları futbolculara verdi, Beşiktaş maçında başarılar diledi.


Rize Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu İngilizce hazırlık 5’inci sınıf öğrencileri Çaykur Rizespor’a moral ziyaretinde bulundu. Okul Müdürü Kadem Bakırcı ve öğretmenleri ile beraber Mehmet Cengiz Tesisleri'ne giden öğrenciler futbolcular ve teknik direktör Okan Buruk’la görüştü. Öğrenciler Çaykur Rizespor ile ilgili duygularını kaleme aldıkları mektupları futbolculara verirken, öğrencilerden İlber Safa Mete mektubunu Okan Buruk’a okudu. Mete “Öncelikle sizlerle tanışma imkanını bizlere sunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Çaykur Rizespor’umuzun 2’inci dönemki başarısından dolayı çok mutluyuz. Tabii ki başarınız tesadüf değil, çok çalıştınız. Bizler de sizleri örnek alıyoruz. Haftaya yapılacak olan Beşiktaş maçında başarılar dileriz, yenseniz de yenilseniz de kalbimiz sizinle, sizi çok seviyoruz” dedi.


 

Öğrencilerin sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan teknik direktör Okan Buruk, ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Mektup yazdığınız için teşekkür ediyorum, hepimiz özlemişiz. Destekleriniz bizleri güçlendiriyor. Rizespor formalarınızı üzerinizden çıkarmayın “diye konuştu.

 

Ziyarette öğrencilere Çaykur Rizespor forması hediye edilirken, günün anısına fotoğraf çekildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi