RİZESPOR'DA 2 FUTBOLCUDA COVİD-19 ÇIKTI

Spor 14.01.2021 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2496+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DA 2 FUTBOLCUDA COVİD-19 ÇIKTI

Çaykur Rizespor’da bir futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi. Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzde görülen lüzum üzerine yapılan Covid-19 PCR testleri neticesine göre, 1 futbolcumuzda pozitif sonuç rapor edilmiştir. Sporcumuz izole edilmiş olup, mevcut algoritmalar rehberliğinde gerekli takip ve tedavi süreçleri başlatılmıştır. Böylece kulübümüzde Covid-19 PCR testi pozitif olarak rapor edilen futbolcu sayısı 2'ye yükselmiştir” ifadelerine yer verildi.   HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR.   Bu arada Ocak ayında 9 maç oynayacak olan Çaykur Rizespor, yoğun maç ve antrenman programına ara vermeden devam ediyor. Süper Lig’in 19’uncu haftasında pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan yeşil-mavililer, bugün 15.00’de Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Stjepan Tomas yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Isınma ve kuvvet çalışmasıyla başlayan antrenman, pas çalışması ve dar alanda çift kale maç ile son buldu. Beşiktaş maçında oynayan futbolcular yenileme koşusu yapıp salon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.   MERIAH VE YASİN FORMA GİYEMEYECEK   Bu arada yeşil-mavililerde Yassine Meriah ve Yasin Pehlivan sarı kart cezası nedeniyle Yeni Malatyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor’da Fabricio Santos de Jesus, Godfred Donsah ile Tunay Torun ise 3 sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. 

Çaykur Rizespor’da bir futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi. Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzde görülen lüzum üzerine yapılan Covid-19 PCR testleri neticesine göre, 1 futbolcumuzda pozitif sonuç rapor edilmiştir. Sporcumuz izole edilmiş olup, mevcut algoritmalar rehberliğinde gerekli takip ve tedavi süreçleri başlatılmıştır. Böylece kulübümüzde Covid-19 PCR testi pozitif olarak rapor edilen futbolcu sayısı 2'ye yükselmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR.

 

Bu arada Ocak ayında 9 maç oynayacak olan Çaykur Rizespor, yoğun maç ve antrenman programına ara vermeden devam ediyor. Süper Lig’in 19’uncu haftasında pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan yeşil-mavililer, bugün 15.00’de Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Stjepan Tomas yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Isınma ve kuvvet çalışmasıyla başlayan antrenman, pas çalışması ve dar alanda çift kale maç ile son buldu. Beşiktaş maçında oynayan futbolcular yenileme koşusu yapıp salon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

 

MERIAH VE YASİN FORMA GİYEMEYECEK

 

Bu arada yeşil-mavililerde Yassine Meriah ve Yasin Pehlivan sarı kart cezası nedeniyle Yeni Malatyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor’da Fabricio Santos de Jesus, Godfred Donsah ile Tunay Torun ise 3 sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi