RİZESPOR'DA ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIM DİYEN SAYIN BAŞKAN...

Spor 27.06.2021 - 14:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1893+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DA ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIM DİYEN SAYIN BAŞKAN...

Sayın Başkan İlk İcratınız bu olsun Rizespor'u yıllardır takip eden Rizeli futbolseverler son yıllarda büyük bir azap yaşıyor. Rize Müftü Mahallesi'ndeki Atatürk Stadyumu'nun yıkılmasının ardından Rize'ye yapılan ve Türkiye'deki Stadyumlar içerisinde en kötüsü olan ve adeta gecekondu stadyum denebilecek Rize Yeni Şehir Satdyumunu'ndan yapılan canlı yayınlarda müsabakalar izleyenlere adeta azap veriyor. Yayıncı Kuruluş Beinsport  ve Rizesporu kulübününün de bilgisi dahilinde olan  kameraların  çekim yerlerinin seçimi ve kameraların olması gereken yüksek bir konumda olamayışı sebebiyle maçlarda çok kalitesiz bir çekim ortaya çıkıyor ve  seyredenler adeta futbolcuların ayaklarını seyrediyor. Bazı yetkililer  sorunun çözümü için çare aradıklarını yayıncı kuruluşun da bu sorundan müzdarip olduğunu ifade ederek PİLOT ve ofsayt kameralarının konulacağı yerler için stadyumda imkan bulunmadığını değişik çözümler üretmeye çalıştıklarını ancak bugüne kadar sorunu ortadan kaldıracak bir çözüm üretemedklerini  ifade ediyor. Edindiğimiz bilgilere göre sorunun çözümünün Kapalı tribün çatısının sökülerek trübünlerin yeni bir proje ile yükseltilmesi ve kameraların daha kaliteli çekim imkanı saplayacak yüksek  bir  yere konulmasıdır. Çiçağı burnunda başkan  Sayın Tahir KIRAN kongre konuşmasnında çözümün parçası olacağını ifade ederek  Rizespor için yüksek hedefler koydu. Rize dışında yaşayan  ve Rize'de yaşayıp  maçları stadyumda izmleme imkanı bulunmayan futbolseverler için  maçları televizyondan seyrederken çekilen ızdıraba lütfen bir çözüm bulun. Tribün yıkılacaksa yıkın.  O kameraları lütfen yükseğe kaldırın. Yoksa ne kadar güzel futbol oynasanızda izleyenlere seyir zevki vermediği acı bir geçektir.  Sanırım tüm Rizesporlar gibi tüm Türkiye'de futbolu takip eden futbolseverler en kötü canlı yayının Rize'den yapıldığı konusunda  hemfikirdir. Rize 'den yapılan canlı yayınlar Türkiye'in en kötü çekimine sahip. Rize ve Rizeliye yakışmayan bu sorunu çözmek Başkan KIRAN'ın ilk icraati olsun lütfen. Sorunun detaylarına yönetimdeki arkadaşlarımızın yanısıra Belediye Başkanımız Sayın  Rahmi METİN'de sahiptir. Umarız yeni sezonda Rizespor'un Rize'dek maçlarını gönül rahtlığı içinde kaliteli bir şekilde izleriz. Belki bizi dikkate almayacaksınız ama bu sorun çözülmezse bu şekliye en azından biz Rizesporumuzun Rize'deki maçlarını TV den izlemeyeceğimizi açıkça ilan ediyoruz. Haydı Tahir Başkan İlk icraatın bu olsun  VE SEZON BAŞLAYANA KADAR BU SORUNU ÇÖZÜN LÜTFEN

Sayın Başkan İlk İcratınız bu olsun


Rizespor'u yıllardır takip eden Rizeli futbolseverler son yıllarda büyük bir azap yaşıyor.


Rize Müftü Mahallesi'ndeki Atatürk Stadyumu'nun yıkılmasının ardından Rize'ye yapılan ve Türkiye'deki Stadyumlar içerisinde en kötüsü olan ve adeta gecekondu stadyum denebilecek Rize Yeni Şehir Satdyumunu'ndan yapılan canlı yayınlarda müsabakalar izleyenlere adeta azap veriyor.


Yayıncı Kuruluş Beinsport  ve Rizesporu kulübününün de bilgisi dahilinde olan  kameraların  çekim yerlerinin seçimi ve kameraların olması gereken yüksek bir konumda olamayışı sebebiyle maçlarda çok kalitesiz bir çekim ortaya çıkıyor ve  seyredenler adeta futbolcuların ayaklarını seyrediyor.


Bazı yetkililer  sorunun çözümü için çare aradıklarını yayıncı kuruluşun da bu sorundan müzdarip olduğunu ifade ederek PİLOT ve ofsayt kameralarının konulacağı yerler için stadyumda imkan bulunmadığını değişik çözümler üretmeye çalıştıklarını ancak bugüne kadar sorunu ortadan kaldıracak bir çözüm üretemedklerini  ifade ediyor.


Edindiğimiz bilgilere göre sorunun çözümünün Kapalı tribün çatısının sökülerek trübünlerin yeni bir proje ile yükseltilmesi ve kameraların daha kaliteli çekim imkanı saplayacak yüksek  bir  yere konulmasıdır.


Çiçağı burnunda başkan  Sayın Tahir KIRAN kongre konuşmasnında çözümün parçası olacağını ifade ederek  Rizespor için yüksek hedefler koydu.


Rize dışında yaşayan  ve Rize'de yaşayıp  maçları stadyumda izmleme imkanı bulunmayan futbolseverler için  maçları televizyondan seyrederken çekilen ızdıraba lütfen bir çözüm bulun.


Tribün yıkılacaksa yıkın.  O kameraları lütfen yükseğe kaldırın. Yoksa ne kadar güzel futbol oynasanızda izleyenlere seyir zevki vermediği acı bir geçektir.  Sanırım tüm Rizesporlar gibi tüm Türkiye'de futbolu takip eden futbolseverler en kötü canlı yayının Rize'den yapıldığı konusunda  hemfikirdir.


Rize 'den yapılan canlı yayınlar Türkiye'in en kötü çekimine sahip. Rize ve Rizeliye yakışmayan bu sorunu çözmek Başkan KIRAN'ın ilk icraati olsun lütfen.


Sorunun detaylarına yönetimdeki arkadaşlarımızın yanısıra Belediye Başkanımız Sayın  Rahmi METİN'de sahiptir.


Umarız yeni sezonda Rizespor'un Rize'dek maçlarını gönül rahtlığı içinde kaliteli bir şekilde izleriz.


Belki bizi dikkate almayacaksınız ama bu sorun çözülmezse bu şekliye en azından biz Rizesporumuzun Rize'deki maçlarını TV den izlemeyeceğimizi açıkça ilan ediyoruz.


Haydı Tahir Başkan İlk icraatın bu olsun 


VE SEZON BAŞLAYANA KADAR BU SORUNU ÇÖZÜN LÜTFEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi