RİZESPOR'DA RİZE A.Ş YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Spor 20.06.2022 - 15:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3551+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DA RİZE A.Ş YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 92. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Rizespor Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.   Başkanı İbrahim Turgut'un yönetiminde Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'mizde yapılan Genel Kurul'da, Rizespor Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu belirlendi.   Yönetim Kurulu Listesi: İbrahim Turgut Ali Haydar Er Adnan Er Serkan Karavin Hasan Yavuz Bakır Ahmet Yılmaz Zehiroğlu Yusuf Ziya Alim Ahmet Dokumacı Fatih Bakoğlu

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 92. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Rizespor Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
 

Başkanı İbrahim Turgut'un yönetiminde Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'mizde yapılan Genel Kurul'da, Rizespor Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu belirlendi.

 

Yönetim Kurulu Listesi:


İbrahim Turgut
Ali Haydar Er
Adnan Er
Serkan Karavin
Hasan Yavuz Bakır
Ahmet Yılmaz Zehiroğlu
Yusuf Ziya Alim
Ahmet Dokumacı
Fatih Bakoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi