RİZESPOR'DA SULAR DURULMUYOR. REMY'DEN OLAY GÖNDERME

Spor 23.09.2021 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1660+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DA SULAR DURULMUYOR. REMY'DEN OLAY GÖNDERME

Loic Remy’den Bülent Uygun’a olay gönderme   Çaykur Rizespor'un Fransız forveti Loic Remy, Karadeniz ekibinin teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırmasının ardından sosyal medya hesabından göndermeli bir paylaşım yaptı. Çaykur Rizespor, teknik direktör Bülent Uygun ile yolları ayırdığını duyurmasının ardından Loic Remy'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Remy, Türkçe olarak yaptığı paylaşımında ”Benim yaptığım işi ve ismimi bu şekilde karalayamazsınız. Hile yapan bir yalan, onu şaşırtan bir gerçekten daha iyidir. Sahte gerçekler ve gerçek yalanlar vardır. Dürüstlük adına doğruyu söyle” ifadelerini kullandı.Çaykur Rizespor'un Bülent Uygun ile karşılıklı anlaşarak sözleşmenin fesih edildiğini duydurmasının ardından takımın yıldız oyuncusu Loic Remy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. TAKIMDAN GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ Bülent Uygun, 2-1'lik Altay mağlubiyetinin ardından yaptığı basın açıklamasında, “Takımdan gitmesini istediğimiz adamlar vardı, hatta Remy ‘Ben gidiyorum' dedi, sonra dedi ki ‘Ben bu paralara yer bulamam' gerisin geri geldi. ‘İdmana çık’ dedik çıkmadı, ‘Sakatım' dedi ‘Sahada çukur var' dedi. Hatta 1-2 oyuncu ‘Hoca gider nasılsa Türkiye'de sistem böyledir' dedi” ifadelerini kullanmıştı

Loic Remy’den Bülent Uygun’a olay gönderme
 

Çaykur Rizespor'un Fransız forveti Loic Remy, Karadeniz ekibinin teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırmasının ardından sosyal medya hesabından göndermeli bir paylaşım yaptı.


Çaykur Rizespor, teknik direktör Bülent Uygun ile yolları ayırdığını duyurmasının ardından Loic Remy'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.


Remy, Türkçe olarak yaptığı paylaşımında ”Benim yaptığım işi ve ismimi bu şekilde karalayamazsınız. Hile yapan bir yalan, onu şaşırtan bir gerçekten daha iyidir. Sahte gerçekler ve gerçek yalanlar vardır. Dürüstlük adına doğruyu söyle” ifadelerini kullandı.Çaykur Rizespor'un Bülent Uygun ile karşılıklı anlaşarak sözleşmenin fesih edildiğini duydurmasının ardından takımın yıldız oyuncusu Loic Remy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.


TAKIMDAN GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ


Bülent Uygun, 2-1'lik Altay mağlubiyetinin ardından yaptığı basın açıklamasında, “Takımdan gitmesini istediğimiz adamlar vardı, hatta Remy ‘Ben gidiyorum' dedi, sonra dedi ki ‘Ben bu paralara yer bulamam' gerisin geri geldi. ‘İdmana çık’ dedik çıkmadı, ‘Sakatım' dedi ‘Sahada çukur var' dedi. Hatta 1-2 oyuncu ‘Hoca gider nasılsa Türkiye'de sistem böyledir' dedi” ifadelerini kullanmıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi