RİZESPOR''DAN BİR BOMBA DAHA

Spor 09.09.2020 - 18:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2667+ kez okundu.
 

RİZESPOR''DAN BİR BOMBA DAHA

Çaykur Rizespor, Adama Soumaoro'nun peşinde Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Lille'den ayrılan Loic Remy'yi kadrosuna kattıktan sonra Fransız ekibinden bir başka isim Adama Soumaoro'yu da transfer etmeye hazırlanıyor. Çaykur Rizespor, Lille'den ayrılan Loic Remy'yi kadrosuna katarak transferde önemli bir hamle gerçekleştirmişti. Karadeniz temsilcisi, bu kez Lille'in bir başka önemli oyuncusu Adama Soumaoro'nun peşine düştü.  Le Petit Lillois'nun haberine göre Loic Remy'yi transfer eden Rizespor, Soumaoro da ilgilenmekte. Karadeniz ekibinin, geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Genoa forması giyen 28 yaşındaki stoper için teklif hazırlığında olduğu aktarıldı.  Lille'de teknik direktör Christophe Galtier'nin yeni sezon planlarında Soumaoro'ya yer verip vermeyeceğine göre birçok takımın devreye girebileceği belirtilirken tecrübeli savunmacının ismi Trabzonspor ile de anılmaktaydı. 

Çaykur Rizespor, Adama Soumaoro'nun peşinde


Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Lille'den ayrılan Loic Remy'yi kadrosuna kattıktan sonra Fransız ekibinden bir başka isim Adama Soumaoro'yu da transfer etmeye hazırlanıyor.


Çaykur Rizespor, Lille'den ayrılan Loic Remy'yi kadrosuna katarak transferde önemli bir hamle gerçekleştirmişti. Karadeniz temsilcisi, bu kez Lille'in bir başka önemli oyuncusu Adama Soumaoro'nun peşine düştü. 


Le Petit Lillois'nun haberine göre Loic Remy'yi transfer eden Rizespor, Soumaoro da ilgilenmekte. Karadeniz ekibinin, geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Genoa forması giyen 28 yaşındaki stoper için teklif hazırlığında olduğu aktarıldı. 


Lille'de teknik direktör Christophe Galtier'nin yeni sezon planlarında Soumaoro'ya yer verip vermeyeceğine göre birçok takımın devreye girebileceği belirtilirken tecrübeli savunmacının ismi Trabzonspor ile de anılmaktaydı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi