RİZESPOR'DAN REMY AÇIKLAMASI.

Spor 18.02.2021 - 21:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1692+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DAN REMY AÇIKLAMASI.

Sezonun flaş transferlerinde olup Çaykur Rizespor'da sezona çok iyi başlangıç yapan Remy, 11. haftadan bu yana forma giyemedi! Karadeniz ekibi, Fransız oyuncunun son durumunu açıkladı.   Çaykur Rizespor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada; Sporcumuz Remy'nin kasık bölgesindeki kas sakatlığı nedeniyle hem Rize'de hem de akabinde İstanbul’da gerekli tedavisi yapılmıştır. Ancak bu tedavi sırasında ve eş zamanlı olarak yine kasık bölgesinde yaşadığı ağrıya sebebiyet ve katkı verebilecek başka küçük bir problem daha tespit edilmiş olup, bu sakatlığın ileride sorun yaratmaması adına küçük bir cerrahi müdahale ile çözümlenmesi planlanmıştır. Sporcumuza bu amaçla Almanya’daki bir klinik ile yapılan görüşmeler sonunda başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir. Bütün bu süreç sporcumuz Remy ile kulübümüzün sağlık ekibi ve yönetim kurulu üyelerimizin karşılıklı istişare ve bilgi paylaşımı marifetiyle bizzat kulübümüz tarafından yönetilmiştir. Şu an itibari ile profesyonel futbolcumuz Loïc Alex Teliére Hubert Rémy tesislerimizde sağlık ekibimizin yönetiminde rehabilitasyon sürecinde olup, herhangi bir olumsuzluk gelişmediği takdirde iki hafta içinde saha çalışmalarına başlaması planlanmaktadır.   Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.   Prof. Dr. Hasan Türüt Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Komisyonu Başkanı

Sezonun flaş transferlerinde olup Çaykur Rizespor'da sezona çok iyi başlangıç yapan Remy, 11. haftadan bu yana forma giyemedi! Karadeniz ekibi, Fransız oyuncunun son durumunu açıkladı.
 

Çaykur Rizespor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada;


Sporcumuz Remy'nin kasık bölgesindeki kas sakatlığı nedeniyle hem Rize'de hem de akabinde İstanbul’da gerekli tedavisi yapılmıştır. Ancak bu tedavi sırasında ve eş zamanlı olarak yine kasık bölgesinde yaşadığı ağrıya sebebiyet ve katkı verebilecek başka küçük bir problem daha tespit edilmiş olup, bu sakatlığın ileride sorun yaratmaması adına küçük bir cerrahi müdahale ile çözümlenmesi planlanmıştır. Sporcumuza bu amaçla Almanya’daki bir klinik ile yapılan görüşmeler sonunda başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir. Bütün bu süreç sporcumuz Remy ile kulübümüzün sağlık ekibi ve yönetim kurulu üyelerimizin karşılıklı istişare ve bilgi paylaşımı marifetiyle bizzat kulübümüz tarafından yönetilmiştir.


Şu an itibari ile profesyonel futbolcumuz Loïc Alex Teliére Hubert Rémy tesislerimizde sağlık ekibimizin yönetiminde rehabilitasyon sürecinde olup, herhangi bir olumsuzluk gelişmediği takdirde iki hafta içinde saha çalışmalarına başlaması planlanmaktadır.

 
Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Prof. Dr. Hasan Türüt
Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Komisyonu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi