RİZESPOR'DE 4 HOCA ADAYI. FAVORİ BELÖZOĞLU

Spor 13.09.2021 - 16:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2849+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DE 4 HOCA ADAYI. FAVORİ BELÖZOĞLU

Süper Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ve son olarak sahasında Hatayspor'a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun gözden çıkarıldı. Uygun'un yerine arayışlara başlayan Rizespor yönetimi ilk aday olarak Emre Belözoğlu'nu belirledi. Çaykur Rizespor'un diğer adayları ise Samet Aybaba, Çağdaş Atan ve Tamer Tuna.  BÜLENT UYGUN'LA AYRILIK KARARI ALINDI Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk 4 haftasında 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrılıyor. Yannick Bolasie, Gökhan Gönül, Tyler Boyd, Alper Potuk gibi transferlerle dikkat çeken Karadeniz ekibinde alınan başarısız sonuçların ardından Bülent Uygun'la devam etmeme kararı alındı. EMRE BELÖZOĞLU'NU İKNA TURLARI BAŞLADI Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ve yönetim, teknik direktör arayışlarına derhal başlarken ilk aday olarak Emre Belözoğlu belirlendi. Atmacalar, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra A Milli Futbol Takımı'yla görüşen ancak anlaşma sağlanamayan Emre Belözoğlu'nu ikna etmeye çalışıyor. DİĞER ADAYLAR SAMET AYBABA, ÇAĞDAŞ ATAN VE TAMER TUNA Çaykur Rizespor, Emre Belözoğlu'ndan istediği sonucu alamaması halinde, Adana Demirspor'dan ayrılan Samet Aybaba, Alanyaspor'dan ayrılan Çağdaş Atan ve son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Tamer Tuna ile temasa geçecek. SORUMLULUĞU KABUL ETSE DE YÖNETİME GÖNDERME YAPMIŞTI Öte yandan Bülent Uygun, 2-0 mağlup oldukları Hatayspor maçı sonrası sorumluluğun kendisinde olduğunu belirtse de transferlerin geç yapılmasının da takımı olumsuz etkilediğini belirterek yönetime gönderme yapmıştı.   Akşam

Süper Lig'de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ve son olarak sahasında Hatayspor'a 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun gözden çıkarıldı. Uygun'un yerine arayışlara başlayan Rizespor yönetimi ilk aday olarak Emre Belözoğlu'nu belirledi. Çaykur Rizespor'un diğer adayları ise Samet Aybaba, Çağdaş Atan ve Tamer Tuna. 


BÜLENT UYGUN'LA AYRILIK KARARI ALINDI


Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk 4 haftasında 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Uygun ile yollar ayrılıyor. Yannick Bolasie, Gökhan Gönül, Tyler Boyd, Alper Potuk gibi transferlerle dikkat çeken Karadeniz ekibinde alınan başarısız sonuçların ardından Bülent Uygun'la devam etmeme kararı alındı.


EMRE BELÖZOĞLU'NU İKNA TURLARI BAŞLADI


Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ve yönetim, teknik direktör arayışlarına derhal başlarken ilk aday olarak Emre Belözoğlu belirlendi. Atmacalar, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra A Milli Futbol Takımı'yla görüşen ancak anlaşma sağlanamayan Emre Belözoğlu'nu ikna etmeye çalışıyor.


DİĞER ADAYLAR SAMET AYBABA, ÇAĞDAŞ ATAN VE TAMER TUNA


Çaykur Rizespor, Emre Belözoğlu'ndan istediği sonucu alamaması halinde, Adana Demirspor'dan ayrılan Samet Aybaba, Alanyaspor'dan ayrılan Çağdaş Atan ve son olarak Antalyaspor'u çalıştıran Tamer Tuna ile temasa geçecek.


SORUMLULUĞU KABUL ETSE DE YÖNETİME GÖNDERME YAPMIŞTI


Öte yandan Bülent Uygun, 2-0 mağlup oldukları Hatayspor maçı sonrası sorumluluğun kendisinde olduğunu belirtse de transferlerin geç yapılmasının da takımı olumsuz etkilediğini belirterek yönetime gönderme yapmıştı.

 

Akşam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi