RİZESPOR DENİZLİDEN 1 PUANLA DÖNÜYOR

Spor 22.08.2022 - 22:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2035+ kez okundu.
 

RİZESPOR DENİZLİDEN 1 PUANLA DÖNÜYOR

DENİZLİSPOR 0 - RİZESPOR 0   Spor Toto 1. Lig'de, 2. haftanın perdesi Denizli'de kapandı. Haftanın son maçında Altaş Denizlispor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. Denizli Atatürk Stadında oynanan mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı.   Stat: Denizli Atatürk Hakemler: Kutluhan Bilgiç xx, Bersan Duran xx, Kemal Elmas xx Denizlispor: Hüseyin , Schwechlen , Oğuz , Hakan , Emre , Gökhan  (Muhammet Özkal dk. 88 ), Okan  (Asım dk. 66 ), Muhammed , Bekir  (Oğuzhan dk. 87 ), Mustafa  (dk. 82 Berkant ), Mayi  Rizespor: Tarık , Ercan , Emirhan , Bahadır , Gökhan Gönül (Kerem dk. 82 ), Papa  (Mithat dk. 82 ), Grahovac  (Koray dk. 82 ), Benhur , Miya  (Alper dk. 58 ), Sefa  (Emircan dk. 64), Hurk  Sarı kartlar: Oğuz (Denizlispor) Sefa, Miya, Alper, Emirhan, Kerem, Emircan, Tarık (Rizespor) Alper Potuk'un 90+6'da attığı gol, VAR'a takıldı Heyecan dolu mücadelede her iki ekip de girdiği pozisyonlardan skor üretemedi ve müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu arada Çaykur Rizespor'da Alper Potuk'un 90+6'da attığı gol, VAR incelemesi sonrası iptal edildi.   Bu sonuçla Altaş Denizlispor, bu sezonki ilk puanını alırken Çaykur Rizesşpr ise puanını 2'ye yükseltti.

DENİZLİSPOR 0 - RİZESPOR 0

 

Spor Toto 1. Lig'de, 2. haftanın perdesi Denizli'de kapandı. Haftanın son maçında Altaş Denizlispor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. Denizli Atatürk Stadında oynanan mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı.

 

Stat: Denizli Atatürk


Hakemler: Kutluhan Bilgiç xx, Bersan Duran xx, Kemal Elmas xx


Denizlispor: Hüseyin , Schwechlen , Oğuz , Hakan , Emre , Gökhan  (Muhammet Özkal dk. 88 ), Okan  (Asım dk. 66 ), Muhammed , Bekir  (Oğuzhan dk. 87 ), Mustafa  (dk. 82 Berkant ), Mayi 


Rizespor: Tarık , Ercan , Emirhan , Bahadır , Gökhan Gönül (Kerem dk. 82 ), Papa  (Mithat dk. 82 ), Grahovac  (Koray dk. 82 ), Benhur , Miya  (Alper dk. 58 ), Sefa  (Emircan dk. 64), Hurk 


Sarı kartlar: Oğuz (Denizlispor) Sefa, Miya, Alper, Emirhan, Kerem, Emircan, Tarık (Rizespor)


Alper Potuk'un 90+6'da attığı gol, VAR'a takıldı


Heyecan dolu mücadelede her iki ekip de girdiği pozisyonlardan skor üretemedi ve müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu arada Çaykur Rizespor'da Alper Potuk'un 90+6'da attığı gol, VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

 

Bu sonuçla Altaş Denizlispor, bu sezonki ilk puanını alırken Çaykur Rizesşpr ise puanını 2'ye yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi