RİZESPOR ESKİ FUTBOLCUSU İLE 2,5 YILLIĞINA ANLAŞTI

Spor 27.01.2022 - 17:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2634+ kez okundu.
 

RİZESPOR ESKİ FUTBOLCUSU İLE 2,5 YILLIĞINA ANLAŞTI

Çaykur Rizespor, eski futbolcusu Eren Albayrak ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Albayrak “Uzun bir aradan sonra tekrar yuvaya dönmek benim için çok güzel. Burada dolu dolu 3,5 senem geçmişti, çok da güzel anılarım var” dedi. Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, eski futbolcusu Eren Albayrak’ı yeniden yeşil mavili takımın kadrosuna dahil etti. Albayrak ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde konuşan Eren Albayrak, uzun bir aradan sonra tekrar yuvaya dönmenin çok güzel olduğunu belirterek, “Burada dolu dolu 3,5 senem geçmişti, çok da güzel anılarım var. İnşallah bu anıları tekrar tazeleriz. Önümüzdeki 4 ay bizim için gerçekten çok önemli. Umarım takıma katkı sağlayabilirim. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Tekrar yuvaya dönmek benim için çok güzel” şeklinde konuştu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Çaykur Rizespor’umuz 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Eren Albayrak’ı renklerine bağladı. İstanbul’da başkan yardımcımız Selim Selimoğlu ile bir araya gelen yıldız futbolcu kendisini 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllığına Çaykur Rizespor’umuza bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Eren Albayrak’a kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” denildi.   

Çaykur Rizespor, eski futbolcusu Eren Albayrak ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Albayrak “Uzun bir aradan sonra tekrar yuvaya dönmek benim için çok güzel. Burada dolu dolu 3,5 senem geçmişti, çok da güzel anılarım var” dedi. Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, eski futbolcusu Eren Albayrak’ı yeniden yeşil mavili takımın kadrosuna dahil etti. Albayrak ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde konuşan Eren Albayrak, uzun bir aradan sonra tekrar yuvaya dönmenin çok güzel olduğunu belirterek, “Burada dolu dolu 3,5 senem geçmişti, çok da güzel anılarım var. İnşallah bu anıları tekrar tazeleriz. Önümüzdeki 4 ay bizim için gerçekten çok önemli. Umarım takıma katkı sağlayabilirim. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Tekrar yuvaya dönmek benim için çok güzel” şeklinde konuştu.


Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Çaykur Rizespor’umuz 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Eren Albayrak’ı renklerine bağladı. İstanbul’da başkan yardımcımız Selim Selimoğlu ile bir araya gelen yıldız futbolcu kendisini 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllığına Çaykur Rizespor’umuza bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Eren Albayrak’a kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” denildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi