RİZESPOR EVİNDE FENERBAHÇEYE BOYUN EĞDİ.

Spor 23.05.2021 - 18:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2637+ kez okundu.
 

RİZESPOR EVİNDE FENERBAHÇEYE BOYUN EĞDİ.

Bugün Mehmet Cengiz spor tesislerinde Çaykur Rizespor ile Fenerbahce U 19 takımları gelişim liği müsabakası için karşı karşıya geldi.          Çekişmeli geçen maçta  ilk yarının sonlarında konuk takım karambol golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.İkinci Devrede üstün oynayan Rizespor'un  baskıları sonuç vermeyince sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Bugün Mehmet Cengiz spor tesislerinde Çaykur Rizespor ile Fenerbahce U 19 takımları gelişim liği müsabakası için karşı karşıya geldi.
 
      
Çekişmeli geçen maçta  ilk yarının sonlarında konuk takım karambol golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.İkinci Devrede üstün oynayan Rizespor'un  baskıları sonuç vermeyince sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi