RİZESPOR EVİNDEKİ SON MAÇA HAZIR

Spor 15.05.2022 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2801+ kez okundu.
 

RİZESPOR EVİNDEKİ SON MAÇA HAZIR

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37’nci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.   Çaykur Rizespor yarın konuk edeceği Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Üç grup halinde yapılan 5'e 2 orta oyunu ile süren antrenman, çift kale maç ile son buldu. Yeşil-mavili ekipte Alper Potuk ve Sebastian Holmen sakatlıklarından dolayı antrenmana katılmadı. Çaykur Rizespor, ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalmıştı. 

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37’nci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

 

Çaykur Rizespor yarın konuk edeceği Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Üç grup halinde yapılan 5'e 2 orta oyunu ile süren antrenman, çift kale maç ile son buldu. Yeşil-mavili ekipte Alper Potuk ve Sebastian Holmen sakatlıklarından dolayı antrenmana katılmadı. Çaykur Rizespor, ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi