RİZESPOR FARK YİYEREK YİNE KAHRETTİRDİ.

Spor 17.01.2021 - 17:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2713+ kez okundu.
 

RİZESPOR FARK YİYEREK YİNE KAHRETTİRDİ.

Rizespor Malatya'da FARK Yedi. Yenl Malatyaspor 4 - Ç.Rizespor :1   Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup ederek beş maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.   STAT: Yeni Malatya HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Kamil Çetin, Candaş Elbil  YENİ MALATYASPOR: Ertaç - Umut (Dk.87 Zuqui), Wallace, Hadebe, Fofana (Dk.46 Hafez), Semih (Dk.46 Acquah), Youssuf, Chebake, Zeki (Dk.46 Mustafa), Kubilay, Adem (Dk.80 Ahmed) ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık - Abdullah, Selim, Michalak (Dk.80 Mithat), Skoda (Dk.69 Kemal), Donsah, Emir, Onur, Andrade (Dk.63 Samudio), Melnjak (Dk.80 Alberk), Doğan (Dk.63 Tunay) GOLLER: Dk.46- 50Kubilay, Dk.60 Umut, Dk.74 Mustafa (Yeni Malatyaspor) Dk.30 Skoda (Çaykur Rizespor) SARI KARTLAR: Melnjak, Skoda (Çaykur Rizespor) Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 46 ile 50. dakikalarda Kubilay Kanatsızkuş, 61. dakikada Umut Bulut ve 74. dakikada Mustafa Eskihellaç kaydetti. Konuk ekip Çaykur Rizespor'un tek golü ise 30. dakikada penaltıdan Milan Skoda'dan geldi. Yeni Malatyaspor bu sonuçla puanını 24'e çıkarırken, Çaykur Rizespor ise 21 puanda kaldı. Bu sonuçlardan sonra teknik Direktör TOMAS beşlki değil mutlaka istifa edecektir ama o'nun istfası yeterli mi ? Fatura tek başına ona kesilirse Rizespor kurtulur mu? Bizce kurtulmaz. Hesap vermesi gereken beceriksizlerde mutlaka hisselerine düşeni ödemeli bizce

Rizespor Malatya'da FARK Yedi.


Yenl Malatyaspor 4 - Ç.Rizespor :1

 

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup ederek beş maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.

 

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Kamil Çetin, Candaş Elbil 

YENİ MALATYASPOR: Ertaç - Umut (Dk.87 Zuqui), Wallace, Hadebe, Fofana (Dk.46 Hafez), Semih (Dk.46 Acquah), Youssuf, Chebake, Zeki (Dk.46 Mustafa), Kubilay, Adem (Dk.80 Ahmed)

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık - Abdullah, Selim, Michalak (Dk.80 Mithat), Skoda (Dk.69 Kemal), Donsah, Emir, Onur, Andrade (Dk.63 Samudio), Melnjak (Dk.80 Alberk), Doğan (Dk.63 Tunay)

GOLLER: Dk.46- 50Kubilay, Dk.60 Umut, Dk.74 Mustafa (Yeni Malatyaspor) Dk.30 Skoda (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Melnjak, Skoda (Çaykur Rizespor)


Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 46 ile 50. dakikalarda Kubilay Kanatsızkuş, 61. dakikada Umut Bulut ve 74. dakikada Mustafa Eskihellaç kaydetti.


Konuk ekip Çaykur Rizespor'un tek golü ise 30. dakikada penaltıdan Milan Skoda'dan geldi.


Yeni Malatyaspor bu sonuçla puanını 24'e çıkarırken, Çaykur Rizespor ise 21 puanda kaldı.


Bu sonuçlardan sonra teknik Direktör TOMAS beşlki değil mutlaka istifa edecektir ama o'nun istfası yeterli mi ? Fatura tek başına ona kesilirse Rizespor kurtulur mu? Bizce kurtulmaz. Hesap vermesi gereken beceriksizlerde mutlaka hisselerine düşeni ödemeli bizce

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi