RİZESPOR GALATASARAY MAÇI İNGİLTERE'DE CANLI YAYINLANACAK

Spor 12.06.2020 - 20:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2552+ kez okundu.
 

RİZESPOR GALATASARAY MAÇI İNGİLTERE'DE CANLI YAYINLANACAK

Süper Lig maçları İngiltere’de canlı yayınlanacak İngiliz spor kanallarından BT Sport, Türkiye Süper Ligi'nin yayın haklarının alındığını ve her hafta sonu 3 maçın canlı yayınlanacağını duyurdu. Britanya ve İrlanda’da Bundesliga, Ligue 1, İngiltere Federasyon Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncısı olan BT Sport, Süper Lig’in de yayın haklarını satın aldığını açıkladı. Gelişme, “BT Sport, Avrupa’nın en ateşli şampiyonluk yarışına sahne olan Türkiye Süper Ligi, her hafta sonu 3 canlı maç yayınıyla evlerinize gelecek” başlığıyla duyuruldu. 24 MAÇ CANLI VERİLECEK Robin van Persie’nin de yorumculuk yaptığı kanaldan yapılan resmi açıklamada, sezon sonuna kadar her hafta sonu 3 maçın canlı olarak yayınlanacağı ifade edildi. Yapılan anlaşma gereği, sezon sonuna kadar toplam 24 maçın canlı olarak verileceği belirtildi. Bu hafta sonu yayınlanacak maçların Göztepe – Trabzonspor, Beşiktaş – Antalyaspor ve Rizespor – Galatasaray maçları olduğu açıklandı. Süper Lig’de İngiltere Premier Lig’de de top koşturmuş olan Alexander Sörloth, Papiss Cisse, Demba Ba, Radamel Falcao, Gael Clichy, Robinho, Emre Belözoğlu isimleri de açıklamanın içerisinde kendisine yer buldu. Ayrıca, Süper Lig’in tarihçesi hakkında da bilgiler verildi. (Sporx)

Süper Lig maçları İngiltere’de canlı yayınlanacak


İngiliz spor kanallarından BT Sport, Türkiye Süper Ligi'nin yayın haklarının alındığını ve her hafta sonu 3 maçın canlı yayınlanacağını duyurdu.


Britanya ve İrlanda’da Bundesliga, Ligue 1, İngiltere Federasyon Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncısı olan BT Sport, Süper Lig’in de yayın haklarını satın aldığını açıkladı. Gelişme, “BT Sport, Avrupa’nın en ateşli şampiyonluk yarışına sahne olan Türkiye Süper Ligi, her hafta sonu 3 canlı maç yayınıyla evlerinize gelecek” başlığıyla duyuruldu.


24 MAÇ CANLI VERİLECEK


Robin van Persie’nin de yorumculuk yaptığı kanaldan yapılan resmi açıklamada, sezon sonuna kadar her hafta sonu 3 maçın canlı olarak yayınlanacağı ifade edildi. Yapılan anlaşma gereği, sezon sonuna kadar toplam 24 maçın canlı olarak verileceği belirtildi.


Bu hafta sonu yayınlanacak maçların Göztepe – Trabzonspor, Beşiktaş – Antalyaspor ve Rizespor – Galatasaray maçları olduğu açıklandı.


Süper Lig’de İngiltere Premier Lig’de de top koşturmuş olan Alexander Sörloth, Papiss Cisse, Demba Ba, Radamel Falcao, Gael Clichy, Robinho, Emre Belözoğlu isimleri de açıklamanın içerisinde kendisine yer buldu. Ayrıca, Süper Lig’in tarihçesi hakkında da bilgiler verildi.

(Sporx)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi