RİZESPOR GENÇ YILDIZINI KIRALIK OLARAK GÖNDERDİ
RİZESPOR GENÇ YILDIZINI KIRALIK OLARAK GÖNDERDİ
Çaykur Rizespor’un genç futbolcusu Eray Korkmaz, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor’a kiralık olarak transfer oldu
Eray Korkmaz, Esenler Erokspor’a Kiralandı
Yeşil-mavili kulüp, 21 yaşındaki oyuncunun 1 yıllığına geçici olarak Erokspor formasını giyeceğini duyurdu.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Eray Korkmaz’ın 1 yıllık kiralık geçici transferi konusunda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor ile anlaşma sağlanmıştır. Eray Korkmaz’a, yeni mücadelesinde sağlıklı ve başarılı bir sezon dileriz,” ifadelerine yer verildi.
Eray Korkmaz, geçtiğimiz sezon genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Savunmadaki istikrarlı duruşu ve mücadeleci yapısıyla bilinen genç futbolcunun, Esenler Erokspor’da da önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.
Çaykur Rizespor, oyuncusuna yeni takımıyla başarılı bir sezon temennisinde bulunurken, kamuoyuna saygılarını sundu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.