Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu !

Spor 17.11.2022 - 19:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3244+ kez okundu.
 

Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu !

Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu ! 2. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası'nda Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu. Sporcumuz turnuvadan 2 Altın 1 Gümüş madalya ile döndü. Türkiye Halter Federasyonu ile Pursaklar Belediyesinin birlikte organize ettiği ve 16 ülkeden 72 sporcunun katıldığı organizasyon, üçüncü gün müsabakalarıyla tamamlandı. Turnuvanın son gününde Erkekler +109 kiloda Onur Demirci koparmada 166 kilo ile altın, silkmede 197 kilo ile gümüş, toplamda da 363 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı. Sporculara madalyalarını Uluslararası Halter Federasyonu Başkanı Mohammed Hasan Jalood Alshammari, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Türkiye Halter Federasyonu Ba…

Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu !


2. Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası'nda Çaykur Rizespor Halter Takımı sporcusu Onur Demirci şampiyon oldu. Sporcumuz turnuvadan 2 Altın 1 Gümüş madalya ile döndü.


Türkiye Halter Federasyonu ile Pursaklar Belediyesinin birlikte organize ettiği ve 16 ülkeden 72 sporcunun katıldığı organizasyon, üçüncü gün müsabakalarıyla tamamlandı.


Turnuvanın son gününde Erkekler +109 kiloda Onur Demirci koparmada 166 kilo ile altın, silkmede 197 kilo ile gümüş, toplamda da 363 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı.


Sporculara madalyalarını Uluslararası Halter Federasyonu Başkanı Mohammed Hasan Jalood Alshammari, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Türkiye Halter Federasyonu Ba…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi