RİZESPOR HAMZA HOCA NEZARETİNDA CİM BOM'A BİLENİYOR

Spor 01.10.2021 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1903+ kez okundu.
 

RİZESPOR HAMZA HOCA NEZARETİNDA CİM BOM'A BİLENİYOR

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 8’inci haftasında evinde konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Çaykur Rizespor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor.   Mehmet Cengiz Tesisleri’nde ısınma hareketleriyle başlayıp, şut çalışmasıyla devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu. Sakatlığı devam eden Fabricio Baiano, Nathan Monzango, Gökhan Gönül ve Ronaldo Mendes’in tedavilerine devam edilirken, hafif sakatlığı bulunan Loic Remy ve Yasin Pehlivan ise antrenmana katılmadı.  

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 8’inci haftasında evinde konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. Çaykur Rizespor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor.

 

Mehmet Cengiz Tesisleri’nde ısınma hareketleriyle başlayıp, şut çalışmasıyla devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu. Sakatlığı devam eden Fabricio Baiano, Nathan Monzango, Gökhan Gönül ve Ronaldo Mendes’in tedavilerine devam edilirken, hafif sakatlığı bulunan Loic Remy ve Yasin Pehlivan ise antrenmana katılmadı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi