RİZESPOR KAHRETTİRDİ . KABUS GİBİ BİR AKŞAM

Spor 06.01.2021 - 20:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2966+ kez okundu.
 

RİZESPOR KAHRETTİRDİ . KABUS GİBİ BİR AKŞAM

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturdu.   Beşiktaş mücadeleye Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Necip, Oğuzhan, Nkoudou, Aboubakar, Larin ile başladı.   Çaykur Rizespor ise sahaya Gökhan, Moroziuk, Emir, Talbi, Meriah, Melnjak Donsah, Fabricio, Samudio, Tunay, Skoda 11'i ile çıktı.   Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 19, 31, 79 ve 83. dakikalarda Cyle Larin, 56. dakikada Oğuzhan Özyakup ile 89. dakikada Ajdin Hasic kaydetti.   Beşiktaş bu sonuçla puanını 34'e yükselterek liderlik koltuğuna otururken, Çaykur Rizespor ise 20 puanla 12. sırada kaldı.
Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
 

Beşiktaş mücadeleye Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Necip, Oğuzhan, Nkoudou, Aboubakar, Larin ile başladı.
 

Çaykur Rizespor ise sahaya Gökhan, Moroziuk, Emir, Talbi, Meriah, Melnjak Donsah, Fabricio, Samudio, Tunay, Skoda 11'i ile çıktı.
 

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 19, 31, 79 ve 83. dakikalarda Cyle Larin, 56. dakikada Oğuzhan Özyakup ile 89. dakikada Ajdin Hasic kaydetti.
 

Beşiktaş bu sonuçla puanını 34'e yükselterek liderlik koltuğuna otururken, Çaykur Rizespor ise 20 puanla 12. sırada kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi