RİZESPOR KONYA'DA UZATMADA KAYBETTİ.

Spor 05.07.2020 - 22:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2760+ kez okundu.
 

RİZESPOR KONYA'DA UZATMADA KAYBETTİ.

RİZEPOR KONYADA AĞIR YARALI. 1-0 Rizespor 6 puanlık maçta uzatmada yediği penaltı golü ile Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak süper ligde kalma yolunda çok önemli 1 puanı kaybetti.   Süper Lig'in 30. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada İttifak Holding Konyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 90+3'te bulduğu penaltı golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig'in 30. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada İttifak Holding Konyaspor evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçerken, 90+5. dakikada Konyaspor penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Farouk Miya takımının golünü attı ve Konyaspor kritik bir 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla birlikte Konyaspor 30 puana yükselirken, Çaykur Rizespor ise 29 puanda kaldı. .

RİZEPOR KONYADA AĞIR YARALI. 1-0


Rizespor 6 puanlık maçta uzatmada yediği penaltı golü ile Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak süper ligde kalma yolunda çok önemli 1 puanı kaybetti.
 

Süper Lig'in 30. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada İttifak Holding Konyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 90+3'te bulduğu penaltı golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.


Süper Lig'in 30. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada İttifak Holding Konyaspor evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı.


Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle geçerken, 90+5. dakikada Konyaspor penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Farouk Miya takımının golünü attı ve Konyaspor kritik bir 3 puanın sahibi oldu.


Bu sonuçla birlikte Konyaspor 30 puana yükselirken, Çaykur Rizespor ise 29 puanda kaldı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi