RİZESPOR Phiri’yi Paris FC’ye KİRALADI

Spor 29.06.2022 - 20:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2082+ kez okundu.
 

RİZESPOR Phiri’yi Paris FC’ye KİRALADI

Spor Toto 1’nci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, oyuncusu Lebohang Lelani Phiri’yi sezon sonuna kadar Paris FC’ye kiraladı.   Kulüpten yapılan yazılı açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Lebogang Lelani Phiri, 2022-23 sezonunun sonuna kadar Fransa Ligue 2 ekiplerinden Paris FC'ye geçici transfer olmuştur. Phiri'ye yeni kulübünde başarılar dileriz” denildi.

Spor Toto 1’nci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, oyuncusu Lebohang Lelani Phiri’yi sezon sonuna kadar Paris FC’ye kiraladı.

 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Lebogang Lelani Phiri, 2022-23 sezonunun sonuna kadar Fransa Ligue 2 ekiplerinden Paris FC'ye geçici transfer olmuştur. Phiri'ye yeni kulübünde başarılar dileriz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi