RİZESPOR RESMİ TEKLİF YAPTI.

Spor 12.07.2021 - 09:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2649+ kez okundu.
 

RİZESPOR RESMİ TEKLİF YAPTI.

TFF Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi, AEK'da forma giyen Ionut Nedelcearu ile ilgileniyor. Resmi teklif Spor Time sitesinde yer alan habere göre; Çaykur Rizespor, Rumen oyuncu için AEK'ya 700 bin Euro'luk teklif yaptı.  Teklif kabul edilmedi Mavi-yeşilli takımın dışında İtalya Ligi ekiplerinden Crotone kulübü de oyuncuya 600 bin Euro'luk bir teklif yaptı, ancak Yunan kulübü AEK hem Çaykur Rizespor'un hem de Crotone'nin teklifini kabul etmedi. 1 milyon Euro Haberde, AEK'nın 25 yaşındaki savunma oyuncusu için en az 1 milyon Euro istediği belirtildi.  AEK kariyeri Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Nedelcearu, AEK ile çıktığı 35 maçta 1 gol kaydetti. Forma giydiği takımlar Rumen oyuncu kariyerinde Dinamo Bükreş ve Ufa gibi takımlarının da formalarını giydi. Milli Takım performansı Ayrıca Rumen Milli Takımı'nın da formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu, çıktığı 13 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti.  Ajansspor  

TFF Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi, AEK'da forma giyen Ionut Nedelcearu ile ilgileniyor.


Resmi teklif

Spor Time sitesinde yer alan habere göre; Çaykur Rizespor, Rumen oyuncu için AEK'ya 700 bin Euro'luk teklif yaptı. 


Teklif kabul edilmedi

Mavi-yeşilli takımın dışında İtalya Ligi ekiplerinden Crotone kulübü de oyuncuya 600 bin Euro'luk bir teklif yaptı, ancak Yunan kulübü AEK hem Çaykur Rizespor'un hem de Crotone'nin teklifini kabul etmedi.


1 milyon Euro

Haberde, AEK'nın 25 yaşındaki savunma oyuncusu için en az 1 milyon Euro istediği belirtildi. 


AEK kariyeri

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Nedelcearu, AEK ile çıktığı 35 maçta 1 gol kaydetti.


Forma giydiği takımlar

Rumen oyuncu kariyerinde Dinamo Bükreş ve Ufa gibi takımlarının da formalarını giydi.


Milli Takım performansı

Ayrıca Rumen Milli Takımı'nın da formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu, çıktığı 13 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. 


Ajansspor
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi