RİZESPOR'UN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGDE.

Spor 17.08.2021 - 23:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1996+ kez okundu.
 

RİZESPOR'UN ESKİ HOCASI YENİDEN SÜPER LİGDE.

Yukatel Kayserispor, Yalçın Koşukavak’tan boşalan teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman’ı getirdi. Hikmet Karaman’ın Kayseri’ye gideceği, yarın gün içinde de imzaların atılacağı öğrenildiSüper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Altay’a 3-0 mağlup olan Yukatel Kayserispor’da teknik direktör Yalçın Koşukavak ile yollar ayrılmıştı. Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden sarı-kırmızılı ekipte Hikmet Karaman’ın adı ön plana çıkıyordu. Tecrübeli teknik adamla bir süredir görüşme halinde olan sarı-kırmızılı yöneticiler, aradaki pürüzleri kaldırdı ve Karaman ile anlaşmaya vardı.

Yukatel Kayserispor, Yalçın Koşukavak’tan boşalan teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman’ı getirdi.


Hikmet Karaman’ın Kayseri’ye gideceği, yarın gün içinde de imzaların atılacağı öğrenildiSüper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Altay’a 3-0 mağlup olan Yukatel Kayserispor’da teknik direktör Yalçın Koşukavak ile yollar ayrılmıştı. Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden sarı-kırmızılı ekipte Hikmet Karaman’ın adı ön plana çıkıyordu. Tecrübeli teknik adamla bir süredir görüşme halinde olan sarı-kırmızılı yöneticiler, aradaki pürüzleri kaldırdı ve Karaman ile anlaşmaya vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi